Tuzla Halk Plajı hizmete açıldı

Tuzla'nın Postane Mahallesi'nde bulunan Tuzla Halk Plajı, Tuzla Belediyesi'nin bakım ve onarım çalışmalarının ardından açıldı.

Sabah Gazetesi'nden Barış Şimşek'in haberine göre salı günleri hariç haftanın her günü 10.00 ile 18.00 saatleri arasında açık olacak plaja açıldığı günden itibaren vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Plajda soyunma odaları, duşlar, kafe, şezlong, şemsiye bulunurken 3 adet cankurtaran desteği ile güvenlik önlemleri alındı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "İstanbullulara güzel bir haber verelim. Pandemi nedeniyle bir süredir kapalı olan Tuzla Belediyesi Halk Plajımız 3 Ağustos Çarşamba gününden itibaren misafirlerini ağırlamaya başladı. Güneşin ve denizin tadını çıkarın" mesajını paylaştı.

Pınar Eliçe'den olay sözler: "Korkunç çirkin" Hadise'den havalı reklam çekimi Pınar Deniz, anne ve babasını nikaha davet etmedi mi? Oğuzhan Koç'tan aşk hayatıyla ilgili açıklama Ezhel ve Melek Mosso'dan iç acıtan vefasızlık Leyla Alaton'un oğlu hakkında olay iddia: 'Ölümle tehdit etti"