Ukraynalı boksör Vladimir Kliçko, ringleri ağlattı!...

Rus rakibi Aleksandr Povetkin'i yumrukları ile yere yapıştırdı. Bir gecede tam 18 milyon dolar (yaklaşık 36 bin TL) kazandı..

Boksseverler önceki gece Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen yarışmaya kilitlendi. Ukraynalı boksör Vladimir Kliçko, ünvan maçında Rus Aleksandr Povetkin ile karşı karşıya geldi. Moskova'da düzenlenen boks karşılaşmasının galibi, 12 raundun ardından belli oldu.

20 BİN DOLARA BİLET SATILDI

37 yaşındaki Vladimir Kliçko, birbiri ardına salladığı demir yumruklarla Povetkin'i adeta yere yapıştırdı. Böylece Vladimir Kliçko, yaptığı 64 maçın 62'sini kazanmış oldu. Kliçko bu galibiyetle bir gecede 18 milyon doları da (yaklaşık 36 milyon TL) cebe indirdi.

Efsane boksör, ayrıca WBA, WBO ve IBF şampiyonluğu unvanlarını da korumuş oldu. Aleksandr Povetkin ise bu maça kadar çıktığı 26 maçın hepsini kazanmıştı. Ancak önceki akşam listesine 1 mağlubiyet yazdırdı. Bu arada maç çok büyük ilgi gördü. Moskova'daki maçın biletleri satış rekoru kırdı. Bilet almak isteyenler son dakikaya kadar 20 bin doları (40 bin TL) gözden çıkardı. Peki yumrukları ile adından söz ettiren Kliçko kim? Kliçko, Ukraynalı Dünya Ağırsiklet Boks Şampiyonu. Üçü Major, ikisi minor olmak üzere beş kemer sahibi. WBA (Süper), WBO, IBF IBO ve (The Ring Heavyweight Şampiyonu) olmak üzere 5 Ağırsiklet Boks Şampiyonluk unvanı bulunuyor. Abisi Vitali Kliçko da WBC kemer sahibi. 1.98 metre boyundaki Vladimir Kliçko, Rusça, Ukraynaca, İngilizce ve Almanca biliyor.

TAKVİM İNTERNET SİTESİ


Merve İldeniz son görüntüsüyle şaşırttı Mazhar Alanson'un hayatını kaybeden kızı yarın toprağa verilecek Türkiye'nin konuştuğu cani Semih Çelik hakkında şoke eden detaylar Yıldız oyuncuları buluşturan dizi sete çıktı Elizabeth Olsen'dan 'gizli evlilik' itirafı Can Yaman Mipcom’da "El Turco" tanıtımına katılacak