Ünlü Fransız yazar Laurent Baffie, Altın Portakal Film Festivali'nde

Baffie, bu yıl Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenecek özel bir etkinlikle basın mensupları ve arzu eden izleyicilerle de buluşacak.

Tiyatro oyunları, stand-up gösterileri, televizyon programları ve sosyal medya videolarıyla başta Fransa ve Fransızca konuşan ülkeler olmak üzere dünya çapında bir şöhrete sahip olan Laurent Baffie, sahnelendiği tüm ülkelerde büyük yankı uyandıran ve izleyiciyi kahkahaya boğan Toc Toc adlı oyununun Türkçe film uyarlaması olan “Takıntılar”ın özel gösterimi için Antalya'ya geliyor!

Baffie, bu yıl Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenecek özel bir etkinlikle basın mensupları ve arzu eden izleyicilerle de buluşacak. Mizahı, zekâsı ve eleştirel bakış açısıyla tanınan ünlü yazar, festivalin en heyecanla beklenen konuklarından biri olacak.



Takıntılar, Baffie’nin mizah anlayışına biraz da bize özgü duygusal dokunuşlar yapan bu uyarlama ile izleyicilere benzersiz bir deneyim vaat ediyor.

Tiyatro oyunundaki dinamik enerjiyi ve karakterlerin iç dünyalarını yansıtan film, izleyicileri hem güldürecek hem de insan psikolojisinin derinliklerine götürecek. Film, hepimizin aslında ufak tefek takıntılarımız olduğu gerçeğini de bize fark ettirecek.


Mizahla Takıntı Arasında: Unutulmaz Bir Komedi 

Usta oyuncu Zafer Algöz ve başarılı oyuncular Seda Bakan, Ecem Erkek, Sarp Akkaya, Bora Akkaş, Çiçek Dilligil ve Özge Özberk’i, kadrosunda buluşturan film “Takıntılar“ yılın en merak edilen filmleri arasında.



Sky Films, ONK Content ve Birleşik Heyecanlar ortak yapımı, Fransız yazar Laurent Baffie’nin “Toc Toc” adlı tiyatro oyunundan uyarlanan “Takıntılar”ın yönetmen koltuğunda Yunus Nihat Özcan, senaryo uyarlamasını Ferhat Ergün üstleniyor. Bu uluslararası yapımın yapımcıları, Emre Oskay, Mehmet N. Karaca ve Levent Güneri.

Petek Dinçöz'den Kıbrıs atağı Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol talebi ile hakimliğe sevk edildi Nevra Serezli: "Evlilikte hesaplar ortak olmalı" Bugün herkes İlhan İrem'in 25 yıl önce yazdığı mektubu konuştu Wanda Nara'nın yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı! Yeliz Şar hastanelik oldu