Ünlü isimler AKUT için buluşacak

Gösteri dünyasının ünlü isimleri her doğal afette yardıma koşan AKUT'a bağış toplamak için destek yayını gerçekleştirecek.

Ünlüler, Türkiye’nin arama kurtarma alanında ilk sivil toplum örgütü olan Arama Kurtarma Derneği (AKUT) için ‘Şimdi sıra bizde’ diyor. Ünlüler, her tür felakette ilk harekete geçen ve yardımımıza koşan derneğin daha etkin bir şekilde faaliyetlerine devam edebilmesine katkıda bulunmak adına destek yayını gerçekleştirecek.

Bengü, Cansel Elçin, Çağlar Çorumlu, Danilo Zanna, Defne Samyeli, Doğa Rutkay, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Tangöze, Reha Özcan, Selin Ciğerci ve Şevval Sam gibi isimler, Arama Kurtarma Derneği’ne (AKUT) destek verecek.

Etkinlik AKUT’un resmi Instagram hesabından 13 Aralık’ta düzenlenecek.

Nur Fettahoğlu'nun aklı '5 çocuk'ta kaldı Ece Uslu'nun dilekçesi ortalığı karıştırdı İnci Türkay, estetik iddialarına çocukluk fotoğrafıyla yanıt verdi Dilan - Engin Polat çifti trafik kazası geçirdi Erkan Kolçak Köstendil ile Burak Altay tiyatrodan sonra dizide buluşuyor Ege Kökenli bebeğini kaybettiğini duyurdu