Ünlü şarkıcıdan şaşırtan itiraf: "Burun estetiğimi dişçiye yaptırdım"

Sanat dünyasının ünlü ismi burun estetiğini dişçisine yaptırdığını itiraf etti.

TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programına konuk olan şarkıcı Ebru Polat, şaşırtıcı bir açıklama yaptı.

Canlı yayın esnasında söz estetikten açılınca Polat, "İsim vermem. Türkiye'nin star şarkıcılarından biri. 'Burnumu diş doktoruma yaptırdım. Ne var işte Kulak Burun Boğaz' dedi. 'Yahu Kulak Burun Boğaz ne alaka dişle' dedim. Diş doktoru ne anlar? Cesaret edip korkmadan gitmiş diş doktoruna burnunu yaptırmış... Şimdi mesaj atacak bana neden söyledin diye..." ifadelerini kullanarak şaşırtan bir açıklamada bulundu.



"TIRNAKÇIYDI, BOTOKS YAPMAYA BAŞLADI"

Tırnak işiyle uğraşan bazı arkadaşlarının zaman içinde botoks yapmaya başladığını da açıklayan Ebru Polat, bu tarz işleri sadece doktorların kliniklerde yapması gerektiğini söyleyerek ekledi:

"Botoks yapmayı bilmeyen ellerde güzellik salonlarında botoks yaptıranlar var. Tırnak işi yapan bir kız vardı, 'Kızım dedim sen tırnakçısın. Ne zaman botoks yapmaya başladın?' diye sordum. 

'Aşkım, bi şey yok. Doktor bana onu iki kere gösterdi öğrendim ben' diye cevap verdi. Aman çok dikkat edin..."

Hira hastanelik olunca Demet Akalın apar topar İstanbul'a döndü! Vural Çelik hayatını kaybetti Yasemin Özilhan'ın son görüntüsü şaşırttı Pink Floyd'un solistinden Erdoğan’a Gazze teşekkürü “Antrenör” dizisinin çekimleri başladı Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan vukuatlara doymuyor