Vinicius Tobias'a DNA testi şoku: Bebeğin babası başkası çıktı!

Real Madrid’in eski sağ beki Vinicius Tobias, dövme yaptırdığı bebeğin biyolojik babasının kendisi olmadığını öğrendi.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Real Madrid’in eski sağ beki Vinicius Tobias, koluna yeni doğan bebeği Maite’nin adını dövme yaptırdıktan kısa bir süre sonra şok edici bir gerçekle yüzleşti.

8 Ekim’de eski eşi Ingrid Lima ile dünyaya getirdikleri kızlarının biyolojik babası olmadığını öğrenen Brezilyalı futbolcu, DNA testi sonucu gerçeği kabul etmek zorunda kaldı.

Ingrid Lima, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Maite’nin hamileliği döneminde ilişkilerinin inişli çıkışlı bir süreçten geçtiğini belirtti.

Çift, aralarındaki sorunlara rağmen bir süre ilişkiyi sürdürmeye çalışsa da Lima, bebeğin biyolojik babasının Tobias olmadığının kesinleştiğini ifade etti.



Lima, paylaştığı açıklamada şunları söyledi:

"Size bu konuyla ilgili açıklama yapmak zorunda kalmak gerçekten üzücü ama ne yazık ki bu noktaya geldik. Vinicius ile bir süredir ayrılmıştık ve ikimizin de farklı ilişkileri oldu. Hayatlarımıza devam ederken Maite dünyaya geldi. DNA testi yaptırmaya karar verdik ve sonuçlar, Maite'nin Vinicius’un kızı olmadığını gösterdi."

Henüz 20 yaşındaki sağ bek Vinicius Tobias, futbolseverlerin dikkatini ilk olarak 2019’daki U15 Güney Amerika Şampiyonası'nda, Arjantin’e karşı oynanan final maçında attığı golle çekmişti.

Kariyerine büyük umutlarla başlayan genç futbolcu, şimdi ise yaşadığı kişisel krizin gölgesinde yeni bir döneme adım atıyor.

Oktay Ertuğrul - Umut Akyürek çiftinin bağımlı kızları hastaneye yatırıldı Hülya Koçyiğit'ten garip istek: "Aslışah'ı görüntülemeyin" Sıla Türkoğlu yeni aşkıyla galada el ele görüntülendi Ünlü isimlerden muhalefete sert eleştiri Kanal 7'nin iki dizisi hakkında şaşırtan gelişme Ceyda Düvenci'nin ayaklarını yerden kesen aşk