'Yabani' dizisine yakışıklı transfer: 'Adem' geliyor!

Yeni sezon bölümlerini Yekta Torun, Nazlı Sunlu Kaçan, Serap Gazel ve Çisem Katılmaz’ın yazdığı NTC Medya imzalı Yabani’nin ilk bölümü sürprizleriyle dikkat çekecek.

"Yabani" dizisi sezona seyirciyi şaşırtacak bir dizi olayla başlayacak.

Genel yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un üstlendiği, Filiz Adıgüzel’in yönettiği ve Sinan Özkan’ın da görüntü yönetmenliğini yaptığı dizinin kadrosuna Emirdağ ailesi giriyor. 

Hande Emirdağ’a Nergis Öztürk ve kızı Derin’e İlayda Akdoğan hayat verecek.



Birsen Altuntaş'ın haberine göre 7 Eylül’de 2. sezonu açacak olan “Yabani” dizisine bir de 'Adem' karakteri geliyor.

Role yetenekli genç yıldızlardan Hakan Çelebi hayat verecek.



Yeditepe Üniversitesi’nde tiyatro oyunculuk eğitimi alan Hakan Çelebi, Netflix‘te yayınlanan "Özel Ders" projesinde yer aldıktan sonra son olarak NOW’ın "Kopuk" dizisinde 'Nazif' karakterini canlandırmıştı.

Çelebi, geçen cuma sete çıkan dizide belalı bir tip olarak ortaya çıkacak ve Asi’yle (Rojbin Erden) ilgili seyirciyi şoke edecek bir olaya imza atacak.

Uzun süredir gözlerden uzak olan ünlü isim, kanserle mücadele ediyor Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinden müjdeli haber Eski dost olan iki aktör, nasıl karşı karşıya geldi? Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e olay sözler: "Ayıp, ayıp..." Okuma provaları süren 'Platonik Aşk'ta büyük kriz çıktı İtalya'da evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yurda döndü