Yağmur Ayaz güzellik yarışmasında güzelleri gölgede bıraktı

Ünlü model Yağmur Ayaz Miss Aegean da güzelleri gölgede bıraktı.

Türk-Yunan dostluğunu pekiştirmek ve Ege denizini barış denizi haline getirmek için Marmaris'te düzenlenen ve 2 ülkenin güzellerinin katılım sağladığı Miss Aegean güzellik yarışması görkemli sahnelere tanık oldu.



Sunuculuğunu güzel model Yağmur Ayaz'ın yaptığı organizasyonda başarılı model güzelliğiyle finalistleri gölgede bıraktı.




Yarışma koreografisini ünlü koreograf Asil Çağıl'ın yaptığı organizasyonda birinci olan güzel 10.000 Euro ödülün de sahibi oldu.



30 kilo veren Ata Demirer zayıflama sırrını açıkladı Gül Onat sevenlerinden dua istedi Elvin Levinler'den çocuk sorusu yönelten takipçisine sert tepki Nihal Candan yaşam mücadelesi veriyor Esra Bilgiç sevgilisi Faruk Sabancı ile tatile çıktı Afra Saraçoğlu, yaz sezonunu Patmos'ta açtı