"Yangın Yeri" ile 'alternatif' bir merhaba

Küçük yaşlardan itibaren müziğe derin bir ilgi duyan Hakan Dağparçası, kariyerinde önemli bir adım atarak ilk teklisi “Yangın Yeri”ni dinleyicileriyle buluşturdu.

''Yangın Yeri'' yalnızca bir başlangıç değil, aynı zamanda genç ismin yaratıcı potansiyelini de gözler önüne serdi...

Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkının yenilikçi ve cesur aranjesi Mert Yıldız'ın usta dokunuşlarıyla hayat buldu.

Adana’nın sıcak ve samimi atmosferinde doğup büyüyen Hakan Dağparçası, müzikle ilk tanışmasını ilkokul yıllarında ailesinin aldığı gitarla gerçekleştirdi.

Zamanla şan eğitimini ve güzel sanatlar eğitimini tamamlayarak, müziği profesyonel bir alana taşıdı.



 



Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği sahne performansları ve geniş repertuvarı ile dikkat çeken Hakan Dağparçası, yoğun sahne takvimiyle de adından sıkça söz ettirecek...

''Yangın Yeri'' projesine klip yönetmenliği ve yapımcılığı ile katkıda bulunan müzik sektörünün değerli isimlerinden Yazgın Kaçak, izleyicileri etkileyecek bir klip ortaya çıkardı.

Genç yeteneğin sesi ve klipteki görseller arasındaki muhteşem uyum, her detayıyla göz kamaştırıyor.

Birkan Sokullu - Eda Gürkaynak aşkında her şey yolunda Mustafa Sandal - Melis Sütşurup krizinin nedeni belli oldu! Almeda Abazi ameliyata alındı! Sağlık durumu nasıl? Ayla Çelik ve Kenan Işık yasak aşk mı yaşıyordu? Serenay Sarıkaya'nın annesi ve Cansu Tosun'un babasının olaylı aşkı sürüyor Şeyma Subaşı yakışıklı aşkıyla Bali'de