"Yaren Leylek"te şaşırtan Kıvanç Talu detayı

Geçen cuma vizyona giren Sev Yapım imzalı “Yaren Leylek” filminde “kötü adam”a hayat veren Kıvanç Talu’nun tıpkı gerçek hayattaki gibi hapse atılması dikkat çekti.

“Yaren Leylek” filmi geçen cuma gösterime girdi. 2023 yazında çekilen dizinin henüz vizyon yolculuğu başlamadan filmin kötü adamı Kıvanç Talu’nun hakkında “Nitelikli dolandırıcılık” suçundan davalar açıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre yapım şirketi Sev Yapım, bu gelişme üzerinde harekete geçti.



Filmdeki sahneleri hikâyenin ana konusuna hizmet ettiği için atılamadı ancak Talu’nun adı afişten ve ilk servis edilen basın bültenlerinden çıkarıldı.

Filmi sinemada izleyenler de ilginç bir tesadüfle karşılaştı.

Eşi Beril Talu’yla haklarında 195’er yıl hapis cezası istemiyle dava açılan Kıvanç Talu’nun filmde de tıpkı gerçek hayattaki gibi yaptığı kötülükler yüzünden başı belaya giriyor ve hapse düşüyor.

Oyuncu Cüneyt Mete'den son dakika haberi Asuman Dabak'ın son görüntüsü şoke etti Cani Semih'in odasında insanı korkutan şeytani figürler! 'Kuruluş Osman' dizi setinden olay aşk haberi! 'Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i özel hayatında çok mutlu 'Yalı Çapkını' dizisi 4 bölüm sonra final mi yapacak?