Yasemin Öztürk'ten Necati Şaşmaz itirafı: "3 yıl aşk yaşadık"

Ünlü oyuncu Yasemin Öztürk verdiği röportajda "Kurtlar Vadisi" dizisiyle ilgili yıllar sonra bomba açıklamalarda bulundu.

'Üvey Baba', 'Koçum Benim', 'Kurtlar Vadisi' ve 'Behzat Ç.' gibi ses getiren projelerde rol almış olan Yasemin Öztürk, Habertürk'ten Aytekin Teker'e özel açıklamalarda bulundu.

'Kurtlar Vadisi'nin kadrosuna dâhil olma sürecinden de bahseden Yasemin Öztürk; "İstanbul'a geldiğimde seslendirme de yapmaya başlamıştım. Belgeseller ve çizgi filmlerde çalıştım. Sonra 'Kurtlar Vadisi'nde seslendirme yaptım. Hatta 'Güllü Erhan'ın sevgilisi olan 'Ajan Nina'yı seslendirdim. 'Ajan Nina'nın rolü bitince dizinin o dönemki yönetmeni Serdar Akar, bana 'Sarah Vanunu' karakterini verdi ve kamera karşısına geçtim" ifadelerini kullandı.



'Kurtlar Vadisi'
nde rol alırken, Yasemin Öztürk'e başrol teklifi gelmiş. 'Aşka Sürgün' dizisinde Mahsun Kırmızıgül ve Beren Saat ile başrolü paylaşmış. Ancak oyuncu; "Şimdiki aklım olsa Kurtlar Vadisi'nden ayrılmazdım" dedi.




Yasemin Öztürk diziden ayrıldıktan 'Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz ile aşk yaşadığını da söyledi. Oyuncu; "3 yıl kadar sürdü fakat magazin basınının bildiği bir şey değildi" dedi.

Öztürk, "Neden ayrıldınız?" sorusuna ise, "Ayrılmak durumunda kaldım" cevabını verdi.

Oyuncu Cüneyt Mete'den son dakika haberi Asuman Dabak'ın son görüntüsü şoke etti Cani Semih'in odasında insanı korkutan şeytani figürler! 'Kuruluş Osman' dizi setinden olay aşk haberi! Meryem Uzerli'den sürpriz atak 'Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i özel hayatında çok mutlu