Yemek yarışmasıyla ünlenen Sergen'den herkesi üzen haber

"Masterchef" isimli yemek yarışmasıyla şöheret kavuşan Sergen, yarışma bittikten sonra memleketi Tekirdağ'da bir köfteci dükkanı açmıştı.

TV100'ün haberine göre büyük bir hevesle açtığı dükkanı 3 ay işletebilen Sergen dolandırıldığı için iş yerini kapattı.

Sergen "Benim aptallığım" deyip yaşadıklarını anlattı.

'Sözleşme değiştirilmiş'

Ortakları tarafından sözleşmenin değişmesiyle şoke olan Masterchef Sergen "İş yaparken yeni sözleşmeyi imzalattılar ben de okumadım imzaladım bu benim aptallığım" dedi.

Çalışanları işsiz kaldı

Ortaklarının 30 yıl isim hakkını aldığını da açıklayan yarışmacı daha sonra isim hakkını kurtarmayı başardığını da söyledi.

Çalışanlarının işsiz kaldığını anlatan MasterChef Sergen onlar için de elinden geleni yaptığını ifade etti.

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal’ın yeni aşkı herkesi şaşırttı! Ömer Duran'a "Engelli kızına bakmadın" davası Ünlü oyuncu müjdeli haberi 'Gerçek bir mucize' diyerek duyurdu Ünlü oyunculardan sürpriz nikah haberi! Bestemsu Özdemir sevgilisini otelde bastı, aldatıldığı kadın tanıdık çıktı! DeFacto’dan Mertens ile babalar gününe özel koleksiyon