Yeni aşka yelken açan Ceyda Düvenci'nin eski eşine göndermeleri sürüyor

Ebru Cündübeyoğlu'nun eski eşi radyocu Güçlü Mete ile tutkulu bir beraberlik yaşayan Ceyda Düvenci'nin sürekli olarak eski eşi Bülent Şakrak'a göndermelerde bulunması "Yeni ilişkisinde mutluluğu yakalayamadı mı?" sorusunu beraberinde getirdi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Ceyda Düvenci, kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl tek celsede bitirdi.

Boşanmanın ardından ihanet iddiaları gündeme geldi.



Bülent Şakrak boşanmanın ardından Esra Akpınar ile yeni bir ilişkiye yelken açarken Ceyda Düvenci'nin adı da ünlü radyocu Mete Güçlü ile aşk iddialarına karıştı ve çift birlikte görüntülenerek aşklarını ilan ettiler.





Her fırsatta sosyal medya üzerinden yeni sevgilisine olan aşkını ilan eden Ceyda Düvenci bu defa son paylaşımıyla dikkat çekti.


'GÜVEN'E DEĞİNDİ

Düvenci, "Güvenmek sevmekten daha değerli, zamanla anlarsın" sözünü alıntılayıp "İkisi birden bulununca off oluyormuş" notunu düştü.





Ünlü isim bu paylaşımı yeni sevgilisi Güçlü Mete'ye övgü olarak algılanırken eski kocası Bülent Şakrak'a gönderme olarak algılandı.






Sosyal medyada ise, "Ne zaman bitecek bu laf sokmaları?" gibi yorumlar yapıldı.

Orhan Oğuz'dan flaş açıklama: "Diziyi ben bırakmadım, kırgın ve şaşkınım" Nez ve Rüştü Onur Atilla liseli aşıklar gibi: "Kesinlikle ihanet yok" Uçakta türbülans paniği, çok sayıda yaralı var! Alina Boz ve Umut Evirgen'in tatil keyfi sürüyor Burcu Biricik doğum için geri sayımda! Yeni pozlarına beğeni yağdı Barış Manço'yu oğlu Doğukan mı canlandıracak?