Yeşim Salkım'dan Filiz Akın'a duygulandıran veda

Yeşilçam’ın 82 yaşındaki efsane yıldızı Filiz Akın sessiz sedasız aramızdan ayrıldı.

İlker İnanoğlu ile bir dönem evli kalan eski gelinlerinin paylaşımları dikkat çekti.




İlk gelini Biricik Suden (1986-1988), "Çok üzgünüm. Hayatımın bir bölümünü paylaşma fırsatım olduğu için teşekkür ederim" yazdı.

İkinci gelin Yeşim Salkım (2006-2007), "Çok üzgünüm nur içinde yat. Öncelikle tüm ailen, İlker ve sevenlerinin başı sağ olsun. Huzurla uyu Filiz anne. Bir dönem ailem olmuştun, seni unutmayacağım" yazdı.

Hiçbirimizin tanımadığı üçüncü gelini Amerikalı Chloe'nun duygularını öğrenemedim ama dördüncü gelini Zeynep Mutlu da (2015- 2017), İlker İnanoğlu ve Filiz Akın ile çekilmiş fotoğrafını paylaşıp altına "Filiz abla ışıklarda uyu" notunu düştü. 

BÜLENT CANKURT'UN SABAH GAZETESİ'NDE YAYINLANAN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!..

Canan Ergüder'i makyajsız görüntüsüyle kimse tanıyamadı Levent Ülgen iddialı dizinin kadrosuna dahil oldu Nesrin Cavadzade ile Pamir Pekin aşk tatiline çıktı Dani Alves cinsel saldırı davasında beraat etti Atiye sevimli kızlarıyla poz verdi Ercan Deniz'den kardeşi Özcan Deniz'e: " Seni vuracağım"