Yıldız oyuncular aynı projede buluşuyor

Ödüllü yönetmen Emin Alper'in yeni filmi “Kurtuluş” dizi ve sinema dünyasının üç ünlü aktörü Feyyaz Duman, Berkay Ateş ve Caner Cindoruk’u buluşturdu.

“Kurtuluş” filminin çekimleri Mardin’de devam ediyor. Ay başında sete çıkan filmde Feyyaz Duman, Berkay Ateş ve Caner Cindoruk başrolleri paylaşıyor. Emin Alper‘in yönetmen koltuğuna oturduğu “Kurtuluş”ta Hazeran aşiretinin şeyhi Ferit’e Feyyaz Duman, kardeşi Mesut’a Caner Cindoruk hayat veriyor.




Birsen Altuntaş'ın haberine göre
Feyyaz Duman ile Caner Cindoruk “Kadın” dizisinden sonra ikinci kez aynı projede başrolü paylaşıyor.

Circe Films ve Horsefly Films ile ortak olarak geliştirilen, Eurimages destekli “Kurtuluş”ta eski topraklarını geri isteyen Beziki aşiretinin dönüşüyle birlikte yaşananları beyazperdeye taşıyor.

Film temelinde Hazeran aşiretinin şeyhi Ferit ve kardeşi Mesut arasında farklı görüşlerden doğan ve zamanla güç, toprak ve hayatta kalma mücadelesine dönüşen yıkıcı savaşı konu ediniyor.

Sosyetik düğünde Şeyma Subaşı-Hande Erçel krizi Metin Arolat'ın son anlarını mekanda bulunan seyirci anlattı İzzet Yıldızhan'dan evlenen oğluna büyük jest Tomris Giritlioğlu hayata gözlerini yumdu Gülşen cenaze sonrası çıktığı sahnede fenalaştı Dilan Polat: "Kendimle çok hesaplaştım"