Yonca Evcimik'ten sahne kostümünü eleştirenlere 'Hadise'li yanıt

1991 yılında "Abone" şarkısıyla büyük bir şöhrete kavuşan Yonca Evcimik son aylarda sahnede giydiği kostümler nedeniyle eleştiriliyor.

TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programına konuşan Yonca Evcimik, "Kırk yılda bir Nişantaşı'na geliyorum beni buluyorsunuz" diyerek gülümsedi.

Muhabirin, "Son dönemde sahne kostümleriniz eleştirildi" sözleri üzerine Evcimik, "Ben hep böyleydim. Açsınlar 90'lardaki görüntülerime, fotoğraflarıma baksınlar. Bunu uzun uzadıya anlatmama bile gerek yok. Yeni yeni bunları giymeye başlayanlara söylesinler. Ben dans eden bir sanatçıyım. Ne kadar rahat giyinirsem o kadar rahat hareket ediyorum. Başkaları neden giyer ben bilemem" ifadelerini kullandı.




Muhabirin, Hadise'nin sahnedeki danslarını sorması üzerine ise "Hadise'yi canlı izlemedim ama gördüğüm kadarıyla beğeniyorum. 'İlkokulda Yonca Evcimik taklidi yaparak birincilik almışlığım var' demişti. Beni izleyip de kötü dans etmesi mümkün değil" şeklinde konuşarak gülümsedi.

Yasemin Özilhan'ın son görüntüsü şaşırttı Gülse Birsel'in Vural Çelik paylaşımına 'samimiyetsiz' eleştirisi Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan vukuatlara doymuyor “Antrenör” dizisinin çekimleri başladı Oğuzhan Koç hakkında şaşırtan 'Bahçeşehir' iddiası Hadise, Kerem Bürsin'i galada yalnız bıraktı