Zammı kapan Ebru Baki, yeni 'yüzüyle' ekrana çıktı

Sözcü TV’deki ‘Ebru Baki krizi’ 15 günlük aranın ardından sona erdi.

MedyaRadar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem'in Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın 14 milyonluk maaşının yanı sıra otel, şoför ve masraflarının Sözcü TV tarafından karşılandığını ifşa etmesi üzerine kanalda ‘Ebru Baki krizi’ patlak verdi.

15 GÜNLÜK İZİNDE BİRÇOK KANALLA GÖRÜŞTÜ

MedyaRadar’ın özel haberine göre yönetime tepki gösteren ekran yüzlerinden Ebru Baki, 'Maaşımı ya düzeltirsiniz ya da bırakırım' restini çekti ve 15 günlük izne ayrıldı. Baki’nin bu süreçte ise Halk TV, Ekol TV, TV100 ile görüştüğü öğrenildi.

 

ZAMMI KAPTI, EKRANA ÇIKTI

Yaşanan kriz üzerine Sözcü TV’den yüklü miktarda zam koparan Ebru Baki, 15 günlük aranın ardından ekrana dönüş kararı aldı ve bugün yeniden izleyici ile buluştu.



YENİ İMAJI DİKKATLERDEN KAÇMADI

Ünlü ekran yüzünün yeni imajı ise dikkat çekti. Ebru Baki’nin verdiği 15 günlük arada göz torbasını aldırdığı, dudak dolgusu ve burun estetiği yaptırdığı öğrenildi.



Öte yandan bugüne kadar neredeyse tüm yayınlara ciddi yüz ifadesiyle çıkan Ebru Baki’nin aldığı yüklü zam sonraki güler yüzlü ifadeleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: https://www.medyaradar.com/ebru-baki-zammi-kapti-ekrana-cikti-sozcu-tvdeki-krizin-perde-arkasi-haberi-2172215

Pelin Karahan ve Bedri Güntay ev sahibiyle mahkemelik oldu Itır Esen'den son dakika haberi Burcu Esmersoy bebek mi bekliyor? Doğukan Güngör ile ilgili şoke eden gerçek! Sosyal medya ünlüleri Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir kazada yaralandı Gençlik sırrını açıklayan Gülben Ergen sosyal medyayı salladı