Zeynep Mansur yeni yıla 35 kiloluk kıyafetle girdi

Zeynep Mansur, yeni yılı İstanbul Sahne de girdi. Zeynep, son çıkardığı "Hadi Git" ve eğlenceli şarkılarıyla gelen konuklara renkli dakikalar yaşattı.

Yılbaşında İstanbul Sahnede müzikseverlerle buluşan Zeynep Mansur, 35 kiloluk swarovski taşlarla Ayfer Baş'ın hazırladığı kıyafetiyle de tam puan aldı.



Zeynep Mansur, sahnede yeni yılın ilk dakikalarında dünyada barış, ülkemize de afetsiz, terörsüz bir yıl dilerken, sahnesini 'İzmir Marşı' ile tamamladı. 

Müge Boz: "Evde eşimle görev dağılımı yaptık" Tolga Çevik'ten çok üzücü haber! Gösterisi ertelendi Neslihan Atagül bebeğiyle kuaföre koştu Yasemin Özilhan güzellik için eksi 90 derece kabine girdi Şükrü Özyıldız, Sibil Çetinkaya'yı çoktan unutmuş 41 yaşına basan Aslı Enver: "Bu sene kendim için bir dileğim yok"