Angelina Jolie: "Kimseye güvenim kalmadı"

2016 yılından beri ayrı yaşadığı Brad Pitt’le mal varlıkları konusundaki anlaşmazlıkları nedeniyle hukuki mücadelesi devam eden ünlü oyuncu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Angelina Jolie: "Kimseye güvenim kalmadı"

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 49 yaşındaki ünlü aktris Angelina Jolie, Hollywood Reporter’a verdiği yeni röportajda, "çok fazla ihanete uğradıktan" sonra güvendiği insanların sayısının az olduğunu açıkladı.

Röportajda Jolie’ye, gecenin bir vakti hangi "yakın arkadaşını" arayacağı soruldu ancak oyuncu pek fazla arkadaşı olmadığını itiraf etti.

Yaptığı açıklamada, "Benim gerçekten bu tür ilişkilerim yok. Belki de ebeveynini genç yaşta kaybetmektendir. Belki de çok fazla ihanete uğramış biri olmaktan kaynaklanıyor. Çok fazla sıcak, yakın ilişkim olmasa da olan birkaç tane benim için yeterli." dedi.




Angelina Jolie: "Kimseye güvenim kalmadı"



Bu "az sayıdaki" kişiden biri Kamboçyalı-Amerikalı insan hakları aktivisti Loung Ung. Jolie, "Loung en yakın arkadaşlarımdan biri. Annem de bana çok yakındı. Ama onu kaybettim. Yıllar boyunca ailemin ihtiyaç duyduğu anda yanında olmayan birkaç arkadaşım oldu." diye ekliyor.

GİZLİ YÖNÜNÜ İTİRAF ETTİ

Ünlü aktris arkadaş çevresini küçük tutmakta hiç sorun yaşamıyor, "Güvendiğim birkaç kişi var. Maria Callas kiminle öldü? İki güvenilir kişiyle" diyor, son filmi "Maria"da canlandırdığı Amerikalı-Yunan sopranoya atıfta bulunarak.


Angelina Jolie: "Kimseye güvenim kalmadı" - Resim : 2


Yıldız ayrıca rahatlamak için tercih ettiği yolu da, "Birisi kötü televizyon programları izlemek ve Tayland yemeği sipariş etmek isterse, tüylü çorapları giyip yanına oturan ilk kişi ben olurum. Sevdiğim insanlarla birlikte olmayı severim. Yalnız kalmak için yalvaran biri değilim." şeklinde açıklıyor.

Kendisiyle ilgili bilinmeyen bir yönü de, "'Ah, keşke yalnız kalabilsem de yasak zevklerimi yaşayabilsem' diyen biri değilim. Çünkü genellikle suçlu zevkim biriyle birlikte olmaktır. Onları mutlu eden bir şey yapmayı seviyorum. Bu beni gerçekten mutlu ediyor." diye itiraf ediyor.

BRAD PITT'LE SORUNLAR DEVAM EDİYOR

Brad Pitt'ten boşanma sürecini konuşmayı reddeden Jolie, çocukları nedeniyle şu anda Los Angeles'ta yaşadığını paylaştı.

Bir zamanların rüya çiftinin boşanma ve mal paylaşımı konusundaki hukuki mücadelesi, ilk başvuruyu 2016'da yapmalarına ve 2019'da yasal olarak bekar ilan edilmelerine rağmen birkaç yıldır devam ediyor.



Angelina Jolie: "Kimseye güvenim kalmadı" - Resim : 3


Ünlü oyuncu, "Boşandığım için burada olmak zorundayım. Ama onlar 18 yaşına gelir gelmez gidebileceğim," diyor, 16 yaşındaki ikizleri Vivienne ve Knox'tan bahsederek.

Los Angeles'ta büyüyen Jolie, "Artık çocuklarımı büyütmek için bir evim var ama bazen burası... dünyanın dört bir yanında bulduğum insanlık, burada büyürken karşılaştığım insanlık değil." diyor.

Boş yuva sendromuna yakalandığında da gelecek planları arasında şunları sıralıyor, "Los Angeles'tan sonra, Kamboçya'da çok zaman geçireceğim. Aile üyelerimi dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar ziyaret etmeye devam edeceğim."

Jolie ve Pitt, 2008'de Fransa'nın güneyinde satın aldıkları Miraval Şatosu'nda 2014 yılında evlenmişti. Eski çiftin anlaşmazlıkları bu şato ekseninde devam ediyor.

Jolie davayı sonuçlandırmak isterken Pitt ise buna sıcak bakmıyor.