Angelina Jolie ve Brad Pitt’in kızı Shiloh, soyadından vazgeçiyor

Hollywood yıldızları Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin ilk biyolojik kızları Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, soyadından Pitt’i çıkaracağını açıklayan bir gazete ilanı yayınladı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in kızı Shiloh, soyadından vazgeçiyor

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 18 yaşındaki genç ismin, soyadından "Pitt" ekini çıkarmak için başvuruda bulunmasının üzerinden yaklaşık iki ay geçtikten sonra, Kaliforniya eyaletine göre isim değiştirme sürecinde bir sonraki adımı tamamladı.

Buna göre, Shiloh, Los Angeles Times'ta ismini "Shiloh Jolie" olarak değiştirmek için başvuruda bulunduğunu duyuran bir ilan yayınladı.

Kaliforniya yasalarına göre, bir yargıç bir kişinin ismini değiştirme dilekçesini onaylayabilmesi için yasal formların bir ay boyunca bir gazetede yayınlanması gerekiyor. Yayımlandıktan sonra, talep gazetenin yasal bildirim bölümünde görünüyor.

Mayıs ayında dilekçenin sunulmasından bir hafta sonra, Pitt'e yakın bir kaynak People'a yaptığı açıklamada, Brad Pitt'in bu değişikliğin "farkında olduğunu ve üzgün olduğunu" söyledi.

Kaynak, "Sevgilisi Ines de Ramon ile mutlu ancak çocuklarından uzak olmak ona acı veriyor." diye ekledi.



Angelina Jolie ve Brad Pitt’in kızı Shiloh, soyadından vazgeçiyor



48 yaşındaki Jolie ile 60 yaşındaki Pitt'in üçü evlatlık, üçü biyolojik altı çocuğu var: 22 yaşındaki Maddox, 20 yaşındaki Pax, 19 yaşındaki Zahara, 18 yaşındaki Shiloh, 16 yaşındaki ikizler Knox ve Vivienne. 

Vivienne’in de, çalıştığı bir yapımda soyadında yer alan “Pitt” ifadesini kullanmadığı öğrenildi.

Annesi Jolie’nin yapımcılığını üstlendiği “The Outsiders”da asistan olarak yer alan Vivienne, künyede kendisini Vivienne Jolie-Pitt yerine Vivienne Jolie geçirdi.

Adını yasal olarak değiştirip değiştirmediği ise bilinmiyor.