Anıl Şallıel ve Melek Mosso 'Kurşun Adres Sormaz ki'de buluştu

Türkiye'deki caz müziğinin en üretken ve başarılı isimlerinden saksafon sanatçısı Anıl Şallıel, yıldızlarla dolu proje albümünün çıkışı öncesi başarılı sanatçı Melek Mosso ile Kurşun Adres Sormaz Ki şarkısında bir araya geliyor.

Anıl Şallıel ve Melek Mosso 'Kurşun Adres Sormaz ki'de buluştu

Anıl Şallıel ve Arkadaşları projesinin sekizinci çıkışını yapan sanatçı, söz ve bestesi Kenan Doğulu’ya ait efsane şarkı Kurşun Adres Sormaz Ki’ye caz ve pop yorumu getiriyor.

Bundan önceki tüm albüm şarkılarında olduğu gibi prodüktörlüğünü Anıl Şallıel’in üstlendiği çalışmanın mix&masteringi Emin Macbayli tarafından gerçekleştirildi.


Anıl Şallıel ve Melek Mosso 'Kurşun Adres Sormaz ki'de buluştu


Anıl Şallıel, proje ile ilgili duygularını, "Projenin en önemli isimlerinden biriyle karşınızdayız. Çok iyi bir müzisyen olan ve son derece sesine hakim olan sevgili arkadaşım, son dönemin en popüler isimlerinden Melek Mosso ile çok değerli Ağabeyim Kenan Doğulu’nun unutulmaz şarkısı Kurşun Adres Sormaz Ki’yi sizler için tekrardan yorumladık. Günümüzün sound yapısına uygun şekilde aranje edilen ve yeni melodiler ile desteklenen şarkıyı dinleyen ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum." şeklinde dile getirdi.


Anıl Şallıel ve Melek Mosso 'Kurşun Adres Sormaz ki'de buluştu - Resim : 2

Anıl Şallıel ve Melek Mosso, bu özel proje için Emrah Özbilen yönetmenliğinde kamera karşısına geçti.