Aydan Şener: "Gücünüzün farkına varın"

Oyuncu Aydan Şener'in yeni çıkan kitabı "Kadına Dair", Şener'in sevenleriyle buluştu. Aydan Şener, söyleşide bir araya geldiği hayranlarına kadınların sahip olabileceği en kıymetli farkındalığın "özdeğer" olduğunu ifade etti.

Aydan Şener: "Gücünüzün farkına varın"

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Aydan Şener'in yakın zamanda raflarda yerini alan söyleşi kitabı "Kadına Dair" okuyucularla buluşmaya devam ediyor.

Aydan Şener söyleşide, kadınların kendi hayatları hakkında karar alabilmesinin, güçlü yönlerinin ve toplumdaki yerinin önemine vurgu yaptı.



Aydan Şener: "Gücünüzün farkına varın"


Şener, kadınların sahip olabileceği en kıymetli farkındalığın "özdeğer" olduğunu belirterek, bu konuya, başrolünü oynadığı Çalıkuşu dizisinden bir alıntıyla değinip, "Bana hak etmediğim şekilde davranan herkesle kafamda vedalaşıp bir daha bana ulaşamayacakları yerlerde bıraktım" ifadelerini kullandı. 



Aydan Şener: "Gücünüzün farkına varın" - Resim : 2


Kadınların her daim ayağa kalkmaya, sıfırdan başlamaya gücü olduğunu belirten Şener, "İnsanların birden fazla kez beni kırmasına izin vermem" sözleriyle kendi tecrübelerini okurlarıyla paylaşıyor.