Aydan Şener'den İdil Bilgen'e tam destek

Aydan Şener konuk olduğu programda 'Miss Turkey 2024' birincisi İdil Bilgen hakkında açıklamalarda bulundu.

Aydan Şener'den İdil Bilgen'e tam destek

Aydan Şener, "Yeni Türkiye güzeli çok güzel bir kız. Boylu poslu vücut yapısı çok güzel. Jürisine ben de davetliydim gidemedim. Biraz makyaj ve çekim hatası olduğunu düşünüyorum. Çıplak gözle çok daha hoş bir kız ama orada yapılan makyaj, kaşlar falan çok kalın insanlara belki o biraz farklı geldi. Bu linç hadisesine çok karşıyım. Jüri mutlaka diğerlerinden ayrıştıran başka bir güzellik bulmuştur" dedi.


Aydan Şener'den İdil Bilgen'e tam destek


'HERKES YAPAY"

1981 Türkiye güzeli Aydan Şener açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "Mesela benim gördüğüm kadarıyla kızda hiçbir estetik müdahale yok ne güzel. Belki burnunu ağzını yaptırsaydı, kaşlarını alsaydı klasik güzellik tanımına uyardı. Ama kızın doğal hali bu. Doğal olmak da artık ayrıcalık olmadı mı? Herkes yapay. Burunlar aynı dudaklar aynı işler aynı bir de photoshop'u yiyince herkes birbirinin aynı"



Aydan Şener'den İdil Bilgen'e tam destek - Resim : 2


"ONU SEÇ BUNU SEÇ NEREYE KADAR"

Şener, proje seçerken artık eskisi kadar seçici olmadığını tüm samimiyetiyle şu sözlerle dile getirdi: "Artık eskisi kadar seçici değilim biraz beğeniyim oynuyorum. Onu seç bunu seç nereye kadar"