Ayla Çelik ve Kenan Işık yasak aşk mı yaşıyordu?

Şarkıcı Ayla Çelik'in, Kenan Işık komaya girmeden önce onunla yasak aşk yaşadığı iddiaları geçen yıllarda çok konuşulmuştu. 2014 Mart ayında beyin kanaması geçirerek hastaneye yatırılan Kenan Işık geçen aylarda hayata veda etti. Aşk iddiası bir kez daha gündeme geldi.

Ayla Çelik ve Kenan Işık yasak aşk mı yaşıyordu?

Şok Gazetesi'nin haberine göre modacı Pınar Kerimoğlu’nun YouTube programına bir dönemin magazin yorumcusu Bircan Bali konuk oldu.

Bali programda şaşırtan iddialara imza attı. 

"YASAK İLİŞKİ YAŞIYORLARDI"

Bircan Bali; yıllarca bitkisel hayatta kaldıktan sonra geçen aylarda hayatını kaybeden Kenan Işık ile şarkıcı Ayla Çelik arasında gizli bir aşk yaşandığını iddia etti ve “Kenan Işık spor sonrası duş alırken düşüp başını vurup komaya girmeseydi, o gün Ayla Çelik’in yanına gitmeyi planlıyordu. Ayla Çelik, her ne kadar kamuoyunda masum ve duru imajıyla bilinse de Kenan Işık’la yasak bir ilişki yaşıyordu...” dedi. 

BAĞDAT ŞARKISINI KİME YAZDI? 

Bali ayrıca; “Kenan Işık hastaneden taburcu edildiğinde, onu ilk ziyaret edenlerden biri yine Ayla Çelik’ti. Bu durumu inkar etmek isteyenler olursa, elimde belgeler var; gerekirse bu belgeleri ortaya koyarım.” şeklinde konuştu. 

Öte yandan Ayla Çelik'in kendisine büyük şöhret kazandıran 'Bağdat' şarkısını büyük hayranlık duyduğu Kenan Işık'a yazdığı söyleniyor.