Aynı fabrikanın defolu ürünleri

"... Sosyalist ayaklarını bir kenara bırakıp birbirimizi kandırmaktan vazgeçelim 3-5 kişinin dışında hepiniz aynı fabrikanın defolu ürünüsünüz, fırsat bulduğunuz zaman aynı şeyleri yapmaktan geri kalmıyorsunuz hem de fazlasıyla…"

Davet edip baş köşeye oturttuğu adamın adının önünde “Genel İdare Kurul Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı” yazıyor!

Efendiye; Türk milliyetçiliği, ülke siyaseti ile ilgili sorular soruyor.

Efendi(!) biraz duydukları ve biraz da kendinden ilaveler yaparak hayal denizinde yüzüyor bir taraftan da sallama bilgiler ile ahkam kesiyor!

Hanımefendi sunucumuz, bu sözde siyasetçiye neden ve niçin sorulması gereken önemli soruları soramıyor?

Adının önünde “Genel Başkan Başdanışmanı” yazan bu kişiye; “siyasi bir partinin genel başkanı olmuş biri, senin gibi tek meziyeti 'mirasyedi' olmak olan birine ne danışıyor olabilir acaba?” diye merak edip sormaz mı?

Sormaz, soramaz…

Sözde tarafsız, sözde adaletli ve sözde muhalif bir kanal olduğunu ekranlarda her fırsatta haykıran bazı program sunucuları; evlerinin önünde saldırıya uğrayan meslektaşları olduğu zaman cengaver olurlar ama ben ve benim gibi sade vatandaşlar aynı saldırılara maruz kaldığında o uzun dillerini nereye saklıyorlar bilmiyorum?

2019 senesinde evimin önünde uğradığım saldırıyı “yandaş” kanal diye tarif edilen iki kanal vermişti.

Muhalif ve sözde tarafsız kanal olduğundan dem vuranlar Oskarlık suskunluk içindeydi maalesef.

Sosyalist ayaklarını bir kenara bırakıp birbirimizi kandırmaktan vazgeçelim 3-5 kişinin dışında hepiniz aynı fabrikanın defolu ürünüsünüz, fırsat bulduğunuz zaman aynı şeyleri yapmaktan geri kalmıyorsunuz hem de fazlasıyla…

Birçoğunuz reyting sevdalısı olmuş, paranın gücü karşısında korkudan ödü patlayan insanlarsınız.

Unuttuğunuz şey ise korkunun ecele faydasının olmadığı.

Haydi kalın sağlıcakla.

Sacit ASLAN