Ayşe Hatun Önal: "Dünya müziğinden anlamıyorlar"

Yeni yıla sayılı günler kalırken ardı arkası kesilmeyen etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

Ayşe Hatun Önal: "Dünya müziğinden anlamıyorlar"

İstanbul'un en gözde alışveriş merkezlerinden biri olan Capacity Alışveriş Ve Yaşam Merkezi'nde önceki gün düzenlenen 'Moda Show'un da yıldızlar geçidi yaşandı. Didem Soydan, Chloe Ortaç, Elif Ece Uzun, Yeliz Öney, Fatoş Kabasakal ve Tatsyana Tsvikeviç'un aralarında yer aldığı görkemli bir defile ile podyuma çıkan mankenlerin yanı sıra Ayşe Hatun Önal'da, birbirinden güzel şarklarıyla herkesi coşturdu.

'Kendi Havuzunda Yüzenlerin Beni Eleştirme Gibi Bir Lüksleri Yok'

Defile öncesinde podyuma çıkan mankenlerin kendisini Demet Akalın'dan sonra ikinci sıraya koymasına her ne kadar belli etmemeye çalışsa da bozulan Ayşe Hatun Önal, "Bence bu çok güzel bir şey. Demet'te işini çok iyi yapıyor. Ayrıca biz sahnede fiziklerimizi değil şarkılarımızı yarıştırıyoruz" diye konuştu.

AYŞE HATUN ÖNAL (FOTO GALERİ)

Önal ilk şarkısı olan Çeksene Elini'nin ardından çok eleştirildiğinden mi müziğe ara verdiği yönündeki soruya "O zaman beni eleştirenler dünya müziğinden anlamıyorlardı kendi havuzunda yüzen kişilerdi. Dünya müziği ile ilgisi olanlar beni eleştirmedi. Bir işi yapmadan önce emin olun ki kendimi eleştiriyorum zaten. Kendi havuzunda yüzen ufak kişilerin beni eleştirme gibi bir lüksleri yok!'' dedi.