Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinden müjdeli haber

Ünlü oyuncu çift Barış Arduç ve Gupse Özay, uzun süredir kiracı olarak yaşadıkları Beykoz Konakları’ndaki evi 2 milyon dolara satın aldı.

Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinden müjdeli haber

Barış Arduç ve Gupse Özay, uzun süredir kiracı olarak oturdukları Beykoz Konakları’ndaki evi satın alarak kiracılıktan kurtuldu!

Hürriyet Gazetesi'nden Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; lüks sitedeki C tipi villa için 2 milyon dolar ödediğini öğrendiğim çift, yıllardır yaşadıkları evi artık kendi mülkleri haline getirdi.

Barış Arduç ve Gupse Özay, 2014 yılında birlikte rol aldıkları “Deliha” filminin setinde tanışıp yakınlaşmış, bu sette başlayan ilişkilerini 2020 yılında nikâh masasına taşıyarak evlilikle taçlandırmışlardı.


Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinden müjdeli haber


Çift, 2022 yılında ilk çocukları Jan Asya’yı kucaklarına alarak ailelerini büyütmüştü.

Hem mesleki başarıları hem de özel hayatlarındaki uyumlarıyla dikkat çeken Arduç ve Özay, uzun süredir oturdukları evi satın alarak bu yeni yatırım kararlarını hayata geçirdi.



Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinden müjdeli haber - Resim : 2


Sanat dünyasında popüler olan çift, kariyerlerinin yanı sıra mutlu evlilikleriyle de hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

Beykoz Konakları’ndaki evleri, geniş aile yaşamına uygun yapısıyla çiftin ve küçük kızları Jan Asya’nın huzurlu bir yaşam sürmesine olanak tanıyor.