Bu bebeği 7 bin liraya sattılar!..

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde 10 yıldır çocukları olmayan bir çift, iddiaya göre 7 bin TL karşılığında satın alıp nüfuslarına geçirdikleri bebeği, 6 ayda paranın tamamını ödeyemedikleri için geri verdi.

Bu bebeği 7 bin liraya sattılar!..

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Gebze Belediyesi temizlik işlerinde çalışan Mustafa Sabri T. ile Hatem T. çiftçi bir türlü çocuk sahibi olamadı. Çift, komşularından İstanbul’da bir kadının 3 aylık bebeğine bakamadığı için evlatlık vermek istediğini öğrendi. İstanbul’a giden çift bebeği alarak Gebze’ye döndü.

Hatem T., birkaç ay sonra çocuğu aldıkları kadının arayarak, daha önce yok dediği babasının cezaevinden çıktığını ve kendilerinden para istediklerini ileri sürdü. Mustafa Sabri T. ise, kadının ve cezaevinden çıktığı söylenen eşinin istekleri üzerine bin 100 ve bin 250 TL olmak üzere para gönderdiklerini iddia etti. Ancak paranın tamamını ödeyemeyen Mustafa Sabri T., karşı tarafın tehditleri üzerine çocuğu teslim ettiklerini belirtti. Çocuk adına düzenlenen nüfus cüzdanı ve karşı tarafın para talep etmesi üzerine korktuklarını belirten Gebzeli çift, polise müracaat ederek yardım istedi.