Bucaspor’da 10 oyuncu yolcu!

Bucaspor'da Başkan Çetin Kayışlı'nın ligin bitimine 4 maç kala 80 bin lira alacağı için federasyona gittiği gerekçesiyle hainlikle suçladığı kaptan Ferhat Çulcuoğlu ve Kocaeli Birlikspor maçında penaltıyı atamayan Emre Şahin'in yanı sıra sekiz futbolcuyu daha gözden çıkardığı öğrenildi.

Bucaspor’da 10 yolcu!
Yeni Asır'dan Şerafettin Çıracı'nın haberine göre Kayışlı'nın transfer yasağı olmasına rağmen takım içinde ahengi bozan oyuncuları takımda barındırmayacağını ve geniş çapta operasyona gideceğini açıklamasının ardından gidecek futbolcular da ortaya çıkmaya başladı.

Sarı-lacivertli ekipte kaleci Ömer Kahveci'nin yanısıra, başkanın hışmına uğrayan Ferhat ve Emre Şahin, Tokatspor ile oynanan lig karşılaşması öncesinde kupadan kalan 3 bin 500'er liranın önce dağıtılması ardından da geri alınması üzerine yaşanan antrenman boykutuna katılan bazı oyuncuların da gözden çıkarıldığı öğrenildi.

Yönetimin, Anıl Dilaver, Gökay Keleş, Hakan Kalkan ve Alpay Aldemir'in yanısıra beklenen verimi alamadığı Deniz Pero, Ömer Kanberoğlu ile ilk etapta sözleşmesini uzatmak istemeyen Abdullah Balıkuv ile yollarını ayıracağı bildirildi.

Transfer yasağı olan Buca'da yönetimin eski oyuncuları Mehmet Batdal, İrfan Başaran ve Serkan Yanık'a 1, eski yabancı oyuncularına da toplamda 7 milyon lira borcu var.
Konular Spor Haberleri