Cem Yenel'in müzik yolculuğu sürüyor

‘’Seni o gökyüzüne ben koydum’’ ve ‘’Bi güldün cenneti gördüm’’ gibi viral olan ve çok tıklanan şarkıları ile son dönemin en üretken isimlerinden Cem Yenel, ilk EP’sinin sinyalini verdi.

Cem Yenel'in müzik yolculuğu sürüyor

Doğuya ve yeni arabeske göz kırptığı "Teselli" şarkısı ile Türk müziğini global bir sound içerisinde bugünün pop müziğinin formunda sunan başarılı sanatçı Cem Yenel, söz ve bestesine kendi imzasını attığı şarkının etkileyici sözlerini güçlü vokali ile birleştiriyor.

Prodüktörlüğünü Samed Nalbant’ın üstlendiği teklinin mix çalışması Sabi Saltiel ve mastering çalışması Çağan Tunalı imzası taşıyor.

Alt üst olmuş bir aşkın hikayesinin anlatıldığı Teselli şarkısı, Cem Yenel’in üzerinde çalıştığı ilk EP çalışmasına göz kırpıyor ve EP ile ilgili önemli ipuçları veriyor.


Cem Yenel'in müzik yolculuğu sürüyor



Cem Yenel, projeyle ilgili duygularını ise şu sözlerle ifade etti: "Teselli, EP’mizin ilk teklisi. Yüzümü doğuya döndüğüm ve yola; yeni arabesk bugünün global müziğinde olsa kendine nasıl yer bulurdu diye düşünerek ürettiğimiz bir parça. Sözleri, haklı ayrılmanın ilişkide hiçbir önemi olmadığını vurguluyor. Yıllar sonra karşı taraf seni anlasa bile tesellisi yok çünkü kazananı yok bitişlerin. Samed çok yetenekli ve genç bir prodüktör. Bizim jenerasyonumuzun Türk müziğini en iyi bilen ve iki dünyayı en iyi şekilde sentezleyebilecek olan bir temsilci. Onunla çalışmak müzikal anlamda ve özellikle arabesk melodiler anlamında kafamı çok açtı."