'Cinsel içerikli film' detayı olay olmuştu…

Son olarak Google'daki arama geçmişinde cinsel içerikli film arattığı iddiasıyla gündeme gelen Furkan Bölükbaşı, tepkilere Atatürk'lü yanıt verdi. Tepkiler ise çığ gibi büyüdü.

Furkan Bölükbaşı'nın Atatürk'lü paylaşımı tepki çekti!

MedyaRadar'ın haberine göre Furkan Bölükbaşı'nın yayın yaptığı sırada arama geçmişinde cinsel içerikli film aratıldığının görüldüğü iddiası sosyal medyada çok konuşuldu.

YAYIN SIRASINDA +18 SAYFA KAMERAYA YANSIMIŞTI

Sosyal medyanın gündemine oturan olay sonrası Furkan Bölükbaşı'ndan açıklama gelmişti. Bölükbaşı "Böyle ucuz numaralara başvurulması hala tuhaf. Hayatımda böyle bir şey seyretmedim. Zaten yayın yaptığımız bilgisayarı yeni aldık, bir haftadır kullanıyoruz. Yayınlar dışında açmadık bile. Fakat mesleğim gereği pek çok ortak bilgisayarda Google hesabımla oturum açtım. Bu ortak bilgisayarları benden başkaları da kullanıyordu." ifadelerini kullandı.


'Cinsel içerikli film' detayı olay olmuştu…


Bölükbaşı'na yönelik eleştiriler ise devam ederken, bazı sosyal medya kullanıcıları 'link at' diyerek Bölükbaşı'yı diline dolamıştı.

'ATATÜRK' PAYLAŞIMI SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRDI

Gelen tepkiler sonrası Bölükbaşı'nın yapmış olduğu paylaşımı görenler gözlerine inanamadı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Florya sahilinde denize girdiği ve etrafında toplanan vatandaşlarla birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşan Bölükbaşı "Link" diye yazdı.


'Cinsel içerikli film' detayı olay olmuştu… - Resim : 2

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Bölükbaşı'nın söz konusu paylaşımı adeta bardağı taşırırken, tepkiler çığ gibi büyüdü. Sosyal medyada "FurkanBölükbaşıTutuklansın" etiketi Trend Topic listesine girdi.

Haddini aşan Bölükbaşı'na çok sayıda 'Haddini bil' yorumu geldi.