lion SacitAslan.com Hakikat Değişmez, Değişene Hakikat Denmez!
Yazarlar Video Galeri Foto Galeri
Anasayfa Magazin Medya Güncel Yaşam
  1. Sacitaslan
  2. Güncel
  3. Deprem bölgesinde mucizeler yaşanıyor
13 Şub Pazartesi 2023  08:30

Deprem bölgesinde mucizeler yaşanıyor

6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki depremle başta Hatay, Adıyaman, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır olmak üzere 10 kent yıkıma uğradı.

Deprem bölgesinde mucizeler yaşanıyor - Sayfa 1

Adıyaman'da Baran, Bitlis İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Özel Harekat (JÖH) Tabur Komutanlığı ekipleri tarafından 138'inci saate kurtarıldı.

1 17
Deprem bölgesinde mucizeler yaşanıyor - Sayfa 2

Kahramanmaraş'ta devam eden arama kurtarma çalışmasında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) İnsani Yardım Tugayı Doğal Afet Arama Kurtarma Taburu, Hacer Demir'i enkazdan 158 saat sonra kurtardı.

2 17
Deprem bölgesinde mucizeler yaşanıyor - Sayfa 3

Hatayın Antakya ilçesinde maden işçileri depremden 159 saat sonra Asyanur Öksüz’ü (18) enkaz altında sağ olarak çıkardı. 

3 17
Deprem bölgesinde mucizeler yaşanıyor - Sayfa 4

Antakya’da arama kurtarma çalışmalarını sürdüren Türkiye Taşkömürü Kurumu maden işçileri, enkaz altında kalan Asyanur Öksüz’ü kurtarmak için 6 saat süren çalışma yaptı. Asyanur yanına ulaşan maden işçisine, "Ben direkt çok güzel boşluğa düştüm. Hiçbir şey olmadı bana” dedi.

159 saat sonra enkazdan çıkarılan Asyanur, tedavisi için hastaneye götürüldü. 

4 17
Haber yükleniyor...
Foto Galeri Video Galeri
Gizlilik İlkeleri Kullanım Şartları Çerez Politikası Künye

© sacitaslan.com - Tüm hakları saklıdır.

Yazılım & Tasarım: Bilgin Pro
  • SacitAslan.com

  • Anasayfa
  • Yazarlar
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Magazin
  • Medya
  • Güncel
  • Yaşam
  • Gizlilik İlkeleri
  • Kullanım Şartları
  • Çerez Politikası
  • Künye
  • © sacitaslan.com - Tüm hakları saklıdır.