Didem Arslan Yılmaz, 'haber kaynağını' soranlara sert çıktı: "Söyleyebiliyorlarsa şarkı söylemeye çalışsınlar"

Didem Arslan Yılmaz'ın, dünkü canlı yayınında küçük Narin'in öldürülme nedeni ile ilgili yaptığı açıklamayla gündem yarattı.

Didem Arslan Yılmaz, 'haber kaynağını' soranlara sert çıktı!

"Benim haber kaynağımdan aldığım bilgiye göre yüzde 99 oranında böyle oldu" diyerek açıklamalarda bulunan Arslan, şunları söylemişti:

"Anne ile amca arasında haber kaynağıma göre bir ilişki var. Çocuk eve girdiğinde amcası ve annesini uygunsuz şekilde görüyor...

Cinayetin nedeni, çocuk amcası ve annesi arasındaki ilişkiye şahit olduğu için öldürüldü iddiaya göre. Yazıklar olsun..

Şu da konuşuluyor, aslında önceden amcayla anne arasında yakınlaşma var ancak anneyi amcayla değil de, Narin'in babasıyla evlendiriyorlar ancak ilişkileri devam ediyor. Allah'ım sen kahreyle bunları."

SERT ÇIKTI!

Didem Arslan Yılmaz bugünkü yayınında haber kaynağının kimi çevrelerce merak konusu olduğunu ifade ederek "Bırakın da gazeteciler işini yapsın" sözleriyle isyan ederek şu sert ifadeleri kullandı:


 

"Haber kaynağı ne mi? Sana mı söyleyeceğim değmezsin! Bir sus ya, bir sus... Lütfen söyleyebiliyorlarsa, becerebiliyorlarsa şarkı söylemeye çalışsınlar... Sen şarkı söyleyemye çalış. Bir gazeteciye haber kaynağını sorma hadsizliğinde bulunamazsın. Sen kimsin? Günlerdir bu konuda tweet atıp bu olaydan nemalanmaya çalışıyorsun. Sana yazıklar olsun! Oturup anlatmaya bile değmezsin"

KİM BU ŞARKICI?

Şarkı söylemeye çalışan ve her şeye maydanoz olan şarkıcının kim olduğu merak konusu oldu...