Didem Arslan Yılmaz'dan 'Kaynağını açıkla' diyen Gülben Ergen'e yanıt

Gülben Ergen "Kaynağıma göre Narin, anne ve amcasını uygusuz vaziyette görüyor" diyen sunucu Didem Arslan Yılmaz'a "Kaynağıma göre ne demek ya" diyerek tepki göstermişti. Ergen'e cevap veren Yılmaz "Sen önce şarkı söylemeye çalış" dedi.

Didem Arslan Yılmaz'dan 'Kaynağını açıkla' diyen Gülben Ergen'e yanıt

MedyaRadar'ın haberine göre Didem Arslan Yılmaz Narin Güran'ın 19. gününde ölü bulunmasının ardından sunuculuğunu yaptığı programda "Kaynağıma göre Narin, anne ve amcasını uygunsuz vaziyette görüyor" demişti.

 

 

Gülben Ergen de X hesabından yaptığı paylaşımda "Kaynağıma göre ne demek yaaa? İçimiz yanıyor. Her haberi en ince ayrıntısına kadar okuyoruz. Kaynağıma göre ne!" diyerek Didem Arslan Yılmaz'a tepki göstermişti.

Ergen'in kendisiyle ilgili sözlerine sinirlenen Yılmaz, programında şunları söyledi:

"Haber kaynağı ne?' diye soranlar, bir de bunu sosyal medyada paylaşıyor. Ne diyeyim ya... Onlar söyleyebiliyorsa, becerebiliyorsa şarkı söylemeye çalışsın. Tamam mı kardeşim? Sen önce bir şarkı söylemeye çalış."

"Haber kaynağı ne?' diye bir gazeteciye soru sorma hadsizliğinde asla bulunamazsın. Kimsin sen ya? Günlerdir tweet atıp bu olaydan nemalanmaya çalışıyorsun. Yazıklar olsun sana. İnsanların işini yapmasını engel oluyorsun. Sana oturup öğretecek kadar değmezsin sen. Değmezsin."