Dilan Çıtak'tan İbrahim Tatlıses'e 'Cem Çıtak'lı gönderme

Bir süredir babası İbrahim Tatlıses ile gerilim yaşayan Dilan Çıtak, kendisini büyüten Cem Çıtak'ın fotoğrafını paylaşarak, İbrahim Tatlıses'e göndermede bulundu.

Dilan Çıtak'tan İbrahim Tatlıses'e 'Cem Çıtak'lı gönderme

İbrahim Tatlıses'in 26 yıl sonra kızı olarak kabul ettiği Dilan Çıtak; Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Şarkıcı "Beni seven herkesten rica ediyorum... Beklemede kalın, açıklayacaklarım ve söyleyeceklerim var. Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskı ve tacizi herkes bilmeli görmeli. Bugün bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir. Ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım" ifadelerini kullandı.


Dilan Çıtak'tan İbrahim Tatlıses'e 'Cem Çıtak'lı gönderme


İDO'DAN "BABAM" PAYLAŞIMI

İbrahim Tatlıses'ten herhangi bir açıklama yapılmazken oğlu İdo Tatlıses babasıyla bir fotoğrafını "Babam" notuyla yayınladı.



Dilan Çıtak'tan İbrahim Tatlıses'e 'Cem Çıtak'lı gönderme - Resim : 2


DİLAN'A EŞİNDEN DESTEK

Levent Dörter de "Senin ne kadar merhametli, temiz kalpli, insanlara, hayvanlara elinden ne geliyorsa fazlasıyla yardıma koştuğunu yaşayarak ve görerek tanık olanlardanım. Ailenle olan bağına hayranım ve ne kadar çelme yesen de yıldızlara ulaşmana çok az kaldı. Unutma ki 'Güneş balçıkla sıvanmaz' güzel karım" diyerek eşi Dilan Çıtak Tatlıses'e destek oldu.

 

Dilan Çıtak'tan İbrahim Tatlıses'e 'Cem Çıtak'lı gönderme - Resim : 3

 

"KONUŞMUYORSAM, SAYGIMDAN"

Dilan Çıtak, açıklamasından vazgeçse de babasına göndermede bulundu. Kendisini büyüten Cem Çıtak’ın fotoğrafını paylaşan Dilan Çıtak, şu ifadeleri kullandı: "Cem Çıtak diye yazılır 'adam' diye okunur. Bu adam bana yatlar, katlar bırakmadı, bu adam bana ona duyduğum koca bir aşk, koca bir babalık bıraktı. Öyle güzel evlatlar yetiştirdi ki bu adam... Bazı kimseler, gözümün önünde yaşayan adamın miras çetelesini tuttu. Ben konuşmuyorsam hâlâ saygımdan...

Bazı ebeveynler adam olan evlat sevmez. Zamanında saygımdan kabul etmek durumunda kaldım ama pes... Ben bu sahte ortama karşıyım. 'Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur' değil mi? Konu bu kadar basit. Evlatlarını iki kişinin sözüyle silmeyen bir babayı kaybettim ben 17 yıl önce... Bu yeterince acı... Saygı duyun lütfen."


 Dilan Çıtak'tan İbrahim Tatlıses'e 'Cem Çıtak'lı gönderme - Resim : 4