Dirk Kuyt: '3 puanı hak ettik'

Hollandalı yıldız oyuncu Dirk Kuyt, Kayseri Erciyesspor karşısında ortaya koydukları oyun sonucunda hak ettikleri bir 3 puan aldıklarını dil getirdi.

Dirk Kuyt: '3 puanı hak ettik'

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Dirk Kuyt, “Ligin bu döneminde 3 puan kazandığımız için mutluyuz. 3 puanı hak ettik, daha da fazla gol atabilirdik ama bu futbol tabii ki. Sow da gol atamadığı için çok üzgündü. Ama hiç sorun değil, takımın en iyi oyuncularından biri, çok sevdiğimiz biri ve daha sezon da bitmedi. Ama kazandığımız için bu zaferden dolayı çok mutluyuz" dedi.

Sözlerini ‘Adalete Fener Yak’ projesi ve ‘Hababam Sınıfı’ hakkında düşüncelerini sıralayarak noktalayan Kuyt, “Hababam Sınıfı'nın çok eskilerden ve ünlü bir film olduğunu biliyorum. Bu hikâyeyi ben de duydum. Kulübün tarihi, geçmişi oradaydı ama bu kulübün geleceğini de görmüş olduk bir yandan. Adalete Fener yak klibimizi de sanıyorum herkes gördü. Bu da aynı şekilde Fenerbahçe'nin geleceği için son derece önemliydi. Tüm takım olarak bu kampanyaya imza attık, bizim de katkımızla kampanyaya imzaların artacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

SKORER

Konular Spor Haberleri