Ebru Polat: "Arkadaşlarımın eski kocaları benimle görüşmek istedi"

Şarkıcı Ebru Polat konuk olduğu canlı yayında şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Ebru Polat: "Arkadaşlarımın eski kocaları benimle görüşmek istedi"

TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programına konuk olan şarkıcı Ebru Polat, "Arkadaşlarımın eski kocalarından benimle görüşmek isteyenler oluyor, reddediyorum" dedi.

Polat, "Aynı ortamlarda bulunup, birbirlerinin eski eşleriyle görüşebiliyorlar ya ben buna çok şaşırıyorum. Bana 'Merhaba' diyen şarkıcı arkadaşlarımın eski eşleri benimle tanışmak istediklerinde ben 'Hayır' diyorum. Ben sonra o kadının suratına bakamam. O kadar çok böyle şeyler başıma geldi ki ben hep 'Hayır' dedim. Mümkün değil... O kadınlar da beni aradı 'Ebrucuğum benim ayrılığım eşim sanırım senin peşindeymiş' dediler. Ben hayır dediğimi söyleyince de 'Tahmin ediyorduk zaten bravo' dediler. Kadınlar ayrıldıktan sonra da takipte. Arkadaşım değiller ama ben o kadınlara 'Merhaba' demişim. Yüzüne bir daha nasıl bakarım?

Benim okuldan beri tanıdığım bir arkadaşım, ünlü bir şarkıcının ayrıldığı sevgilisiymiş benim haberim yok. Yemek yedik. Sonra kadın bana Instagram'dan ne küfürler yazdı... Sonra aradı 'Tamam tahmin etmiştik senin öyle bir şey yapmayacağını. Seni ailecek seviyoruz' dedi.

Kimleri reddettiğimi bilseniz. Çok ünlü insanlar. Benim hayır dediğim o kişilerle o kadının başka arkadaşları beraber oldu. Hep gördük magazinlerde...

Benim seyircilerim hep kadındır. Kocalarını kollarına takıp rahat rahat gelirler... Bilirler ki onların hepsi benim eniştemdir" ifadelerini kullandı.

Ebru Polat: "Arkadaşlarımın eski kocaları benimle görüşmek istedi"


ŞAŞIRTAN 'KÖLELİK' AÇIKLAMASI

Ünlü şarkıcı canlı yayındaki açıklamalarının devamında "Kölelik diye bir mecra var biliyor musunuz? Hiç anlamıyorum ne olduğunu da bilmiyorum. Köle olmak istiyor... Ayak mı öpmek istiyor, dayak mı yemek istiyor! Bana bir tanesi denk geldi. Çocuğun biri 'Bana lütfen emreder misin çatıya çıkayım. Yağmurun altında ıslanıp hasta olayım' diyor. 'Ben öyle şey diyemem neden hasta olasın?' diyorum" ifadelerini kullanarak şaşırttı.