Engin Altan Düzyatan: "Yüzümde estetik yok, yaşanmışlık var"

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan; yüzündeki değişimin sorulması üzerine "yaşanmışlık" yanıtını verdi.

Engin Altan Düzyatan: "Yüzümde estetik yok, yaşanmışlık var"

Engin Altan Düzyatan, Melisa Şenolsun ve Sarp Bozkurt'un yer aldığı 'Dünya Varmış' filminin Bodrum çekimleri tamamlandı.



Engin Altan Düzyatan: "Yüzümde estetik yok, yaşanmışlık var"


44 yaşındaki oyuncu, Akşam Gazetesi'nden Recep Aslan'a yaptığı açıklamada estetik yaptıran meslektaşlarını eleştirerek ekledi:

"Bu o kadar ince bir çizgi ki sonuçta oyuncular egoları olan insanlar. Bu egolar beraberinde aslında güzel görünme isteğini de beraberinde getiriyor. Bazıları kendilerine yaptırdıkları operasyonlarla, dolgularla ya da botokslarla iyi hissediyorlar. Bazen yapmak gerekiyor. Bazen de o çizgilere ihtiyacınız olmuyor. O çizgiler oynadığınız rol için gerekli olabiliyor. O zaman da bir şey yapmanız gerekiyor. Bunun tek bir cevabı yok. Ama tabii ki doğalı koruyabilmek, kendimize, cildimize iyi bakmak ve yaşlandırmayı geciktirmek mümkün olduğu kadar. Yüzümüzde yaşanmışlıkları hissetmek bir oyuncu için bence olmazsa olmazlardan bir tanesi."


Engin Altan Düzyatan: "Yüzümde estetik yok, yaşanmışlık var" - Resim : 2



Engin Altan Düzyatan, önceki aylarda Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence'ye verdiği röportajında “Estetiğim yok, burnumu yaptırmadım. Çeneme dolgu,
elmacık kemiklerime botoks filan da yaptırmadım…"
ifadelerini kullanmıştı.