Ertan Saban tartışılan imajıyla sete çıktı

Ertan Saban'ın yeni dizisi "Kötü Kan" için yaptığı 'Kartal Karaoğlu' imajı tartışma yaratmıştı.

Ertan Saban tartışılan imajıyla sete çıktı

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ertan Saban ile Damla Sönmez’i başrollerde buluşturan “Kötü Kan” dizisi güçlü konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

NOW’ın yeni sezondaki iddialı dizisini Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme alıyor.

M. Çağatay Tosun’un yönettiği dizinin geçen cuma okuma provası yapılmıştı. Kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil, Mert Doğan, Gökçe Özyol, Gonca Sarıyıldız, Alayça Öztürk, Murat Göçmez, Ziya Kürküt, Halil İbrahim Kurum, Deniz Bolışık, Meltem Gülenç, Nazlı Senem Ünal, Mina Koyuncular, Doğa Karakaş, Bilgesu Kural, Hakan Vanlı, Cihat Parıltı, Merve Sevin, Bekir Erdem Öz, Mutluhan Kasap‘ın da yer aldığı dizinin çekimleri bugün Levent Ülgen’li sahnelerle başladı.


Ertan Saban tartışılan imajıyla sete çıktı



Ertan Saban dizide bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yapan Kartal Karaoğlu adlı çok renkli bir karaktere hayat veriyor.

Tehlikeli bir mafya grubuyla başı derde giren eski polis memuru Kartal, eşinin ölümünden sonra yıllardır uzakta yaşayan çocuklarının yanına taşınmasıyla, bir yandan bulaştığı mafya batağından kurtulmaya çalışacak, diğer yandan da çocuklarına babalık yapmaya çalışacak.