Fargo, 4’üncü sezonuyla TV+’ta ekrana gelecek

Emmy, Altın Küre, AFI, Peabody ve TCA ödüllü dizi Fargo, dördüncü sezonuyla TV+’ta ekrana gelecek. Noah Hawley’nin yaratıcısı olduğu ve Chris Rock'ın başrolde yer aldığı dizinin yeni sezonu, Hawley’nin yönettiği iki bölümle TV+’ta izleyiciyle buluşacak.

Fargo, 4’üncü sezonuyla TV+’ta ekrana gelecek

11 bölümden oluşan sezon, ilk hafta 3 bölüm, sonraki haftalar 2 yeni bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dördüncü sezon, 1950'lerde Kansas City’de geçiyor. Amerikan rüyasından pay almak için mücadele eden iki suç örgütü, aralarında zorlu bir barış anlaşması yapar. Bu anlaşmayı pekiştirmek için, Afrika kökenli Amerikan suç ailesinin lideri Loy Cannon (Chris Rock), en küçük oğlu Satchel’ı (Rodney Jones) İtalyan mafyasının lideri Donatello Fadda'ya (Tommaso Ragno) teslim eder. Buna karşılık Donatello da en küçük oğlu Zero’yu (Jameson Braccioforte) Loy’a verir. Ancak Donatello, rutin bir ameliyat sonrasında hastanede hayatını kaybedince, iki aile arasındaki kırılgan barış tehlikeye girer.

GÜÇ TEMALARININ İÇ İÇE GEÇTİĞİ BİR HİKAYE

Josto Fadda (Jason Schwartzman) babasının yerini alır, ancak örgütü istikrara kavuşturma çabaları, acımasızlığıyla bilinen kardeşi Gaetano'nun (Salvatore Esposito) Kansas City'ye gelmesiyle sekteye uğrar. Fadda ailesinin diğer üyeleri Ebal Violante (Francesco Acquaroli), Constant Calamita (Gaetano Bruno) ve Antoon Dumini (Sean Fortunato) bir taraf seçmek mecburiyetindedir. Bu karmaşa içerisinde, bir zamanlar kendi ailesine İtalyanlara hizmet etmek için ihanet eden Patrick ‘Rabbi’ Milligan (Ben Whishaw) da hayatta kalmak için dikkatli bir gözlem yapmaktadır. Loy ise rakip Fadda ailesinin zayıf noktalarını bulmaya çalışır. En güvendiği danışmanı Doktor Senator (Glynn Turman) ve en üst düzey yardımcıları Leon Bittle (Jeremie Harris), Omie Sparkman (Corey Hendrix) ve Opal Rackley’i (James Vincent Meredith) harekete geçirir. Ancak Loy’un büyük oğlu Lemuel Cannon’ın (Matthew Elam), aile işlerinde yer almak istememesi, Loy için hayal kırıklığı yaratır.

Göç, asimilasyon ve güç temalarının iç içe geçtiği bu hikayede, Thurman (Andrew Bird) ve Dibrell Smutny’nin (Anji White) 16 yaşındaki zeki kızı Ethelrida Pearl Smutny’nin (E’myri Crutchfield) de hikayesi anlatılıyor. Ayrıca, Mormon bir kanun adamı olan ABD Mareşali Dick ‘Deafy’ Wickware (Timothy Olyphant), takıntılı tikleriyle bilinen Kansas City polisi Dedektif Odis Weff (Jack Huston) ve başkalarının acısına dayanamayan bir hemşire olan Oraetta Mayflower (Jessie Buckley) da kendini olayların içinde bulur.

DHA