Fatih Altaylı'dan çarpıcı Devlet Bahçeli yorumu

Gazeteci Fatih Altaylı bugünkü Youtube yayınında Devlet Bahçeli'nin Öcalan çıkışını sert sözlerle eleştirdi. Altaylı, "Ne oldu da ne değişti? Daha önce ip atıyordu. O ipi eğer Abdullah Öcalan cezaevinden kaçmak için kullansın diye atmıyorduysa eğer, ip atıyordu" dedi.

Fatih Altaylı'dan çarpıcı Devlet Bahçeli yorumu

MedyaRadar'ın haberine göre gazeteci Fatih Altaylı, Türk siyasetine bomba gibi düşen MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Öcalan çağrısını yorumladı.

"Bunu bekliyordum ama Devlet Bey'den beklenmiyordum. Önce harcanabilir bürokratlara söyletilir diye bekliyordum" diyen Altaylı, "Ben Kürt meselesinde önce asker sonra MHP bir şeyler söyler ve dışarıdaki uçlar da destek verir diye düşünüyordum. Ben bu çözümün önce TSK'da ardından da Milliyetçiliği temsil eden parti tarafından getirileceğini düşünüyordum. İlk atışı Bahçeli'nin yapacağını düşünmemiştim" ifadelerini kullandı.

'RÜYASINDA GÖRSE EŞİ UYANDIRIR'

İktidarı böyle bir konuda bütün riskleri göze alarak bunu yapmaya iten paniğin sebebi ne diye soran Altaylı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Devlet Bahçeli, Öcalan serbest bırakılsın dese bu rüyayı biri duyarsa, evli olsa eşi uyandırır 'Bey sen ne dediğinin farkında mısın?' der.

FATİH ALTAYLI'NIN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!.. (VİDEO)


O zaman bizim de Devlet Bahçeli'ye şunu sormaya hakkımız var; 25-26 sene oldu ne oldu da ne değişti. Daha önce ip atıyordu. İpi Öcalan cezaevinden kaçmak için kullansın diye atmıyorsa ip atıyordu. Diğer partileri DEM'lenmekle suçluyordu. Dün ve bugün ne oldu? Bu arada ne oldu? Bahçeli'nin bunu açıklamak gibi bir borcu var. Ne oldu ne değişti. Bu bana panik açıklaması gibi geliyor ve bu olan şeyleri engellemek için. Bu Ekrem İmamoğlu'nun önünü kesmek için mi yapıldı? Yeni plansa çok acayip. Her halükarda Bahçeli'nin kendisine destek veren ailesinde şehitler olan, tabancasının kabzasına 3 hilal koyan askerlere, 'Siz öldünüz ama bizim geldiğimiz noktada şu nedenlerden dolayı Öcalan serbest kalsın dedim' demeli."