Fenerbahçe'nin şampiyonluk parolası!..

Sezonun bitimine 9 hafta kala 5 deplasman maçına çıkacak Fenerbahçe’de şampiyonluk parolası “yenilme yeter” olarak belirlendi. Sarı-lacivertli teknik heyet Gaziantep, Galatasaray, Beşiktaş, Akhisar ve Kayseri deplasmanlarından alınacak birer puanın mutlu sona yeteceğini düşünüyor.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk parolası!..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve ekibi, Kayseri Erciyesspor galibiyeti sonrası şampiyonluk hesaplarını kağıt üzerine dökmeye başladı.

En yakın rakibi Galatasaray’ın sekiz puan önüne geçerek büyük bir avantaj yakalayan sarı-lacivertli ekipte kalan maçlar ve alınacak puanlar masaya yatırıldı.

Sezonun bitimine 9 hafta kala 5 deplasman maçına çıkacak takımda şampiyonluk parolası “deplasmanda yenilme yeter” olarak belirlendi.

İç sahada rakiplerine bir şekilde üstünlük kurmayı başaran sarı-lacivertliler Gaziantep, Galatasaray, Beşiktaş, Akhisar ve Kayseri deplasmanlarından en kötü ihtimalle alınacak birer puanın mutlu sona yeteceğini düşünüyor.

Teknik Direktör Yanal, kurmayları ile yaptığı toplantıda bu süreç içinde rakiplerin de mutlaka puan kaybedeceğini planlarken, Galatasaray ve Beşiktaş derbilerini kaybetmemeleri halinde önlerinin bir hayli açık olduğunu vurguladı.

İç sahadaki Bursaspor, M.P.Antalyaspor, Ç.Rizespor ve Karabükspor maçlarına taraftarın da desteği ile şimdiden üçer puanı yazan sarı-lacivertli ekibin hocasının bu yüzden deplasmanlara büyük önem verdiği ve bu konuda oyuncularını uyardığı belirtildi. Özellikle Gaziantepspor karşısında alınacak bir galibiyetin kendilerini hedefe bir adım daha yaklaştıracağını hesaplayan Yanal’ın, oyuncularına “Puan farkına aldanarak sakın gevşemeyin. Henüz bir şey bitmedi” uyarısında bulunduğu öğrenildi.

SENAD OK / SKORER

Konular Spor Haberleri