Ferdi Tayfur'un damadı Muhammet Aydın: "Torununu göstermem"

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'la birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Tuğçe Tayfur arasında sular durulmuyor...

Ferdi Tayfur'un damadı Muhammet Aydın: "Torununu göstermem"

Tuğçe Tayfur, babası Ferdi Tayfur'la davalık olduğu markasının kış kreasyonunun tanıtımı için harekete geçti.

Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe Tayfur'a 50 milyon liralık 'isim hakkı' davası açmıştı.


Ferdi Tayfur'un damadı Muhammet Aydın: "Torununu göstermem"


TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programına konuşan Tuğçe Tayfur, "Dava süreci devam ediyor. Belli bir hak talebi söz konusu... Söylenmesi gerekenler söylendi. Süreç devam ederken üstüne konuşmanın bir manası yok. Eskiden Müslümcüler - Ferdiciler gibi gruplar vardı. Şimdi Tuğçeciler - Ferdiciler gruplar oluştu. Ağlanacak halime güler hale geldim." ifadelerini kullanırken Tayfur'un eşi Muhammet Aydın ise "Aslında değerli kayınpederim Ferdi bey'in talep ettiği para Tuğçe'den veya benden değil kendi torunu Lina'dan idi. Buna çıldırdım ve sinirlendim. Tüm para torununun geleceği için" ifadelerini kullandı.

Annesi Necla Nazır'dan bahseden Tuğçe Tayfur, "Annem benim görünmeyen dağım. Sırtımı yasladığım yer. Babamla telefonla alakalı bir sorun yaşıyoruz. Kendisine ulaşamıyorum. Ben de Marmaris'e gidip peşinden koşamam. Benim de burada bir hayatım var. Davamız sürüyor" şeklinde konuştu.


Ferdi Tayfur'un damadı Muhammet Aydın: "Torununu göstermem" - Resim : 2


Ferdi Tayfur'un torununu görüp görmediği sorulduğunda ise Muhammet Aydın "Artık göremez, göstermem" şeklinde konuşunca Tuğçe Tayfur'dan eşine "Deme öyle... Öyle deme..." yanıtı geldi.