"Firari Uğur Akkuş'a icra takibi eşi Ebru Şallı'ya uzandı" iddiası!

Hakkında birçok dolandırıcılık davası açıldığı söylenen Uğur Akkuş'a ait bir icra takibinin eşi Ebru Şallı'ya uzandığı iddia edildi.

"Firari Uğur Akkuş'a icra takibi eşi Ebru Şallı'ya uzandı" iddiası!

12Punto’dan Masum Gök‘ün haberine göre ünlü manken Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'a birçok dolandırıcılık ve alacak davası açılmıştı ve hakkında yakalama kararı bulunuyor.

Şu an yurtdışında bulunan Uğur Akkuş'un davalarının birinde olay Ebru Şallı'ya dayandı. 


"Firari Uğur Akkuş'a icra takibi eşi Ebru Şallı'ya uzandı" iddiası!


Zeynep K. 11 Haziran 2020 tarihinde Uğur Akkuş'un ortağı olduğu AS Perakendecilik Mağazacılık Sat. Tic. AŞ şirketinde çocuklara psikolojik danışmanlık yapmak üzere işe alındı. 2021 yılının Nisan ayında Zeynep K.2nın işine son verildi. Ancak Zeynep K.'ya ödemesi yapılmadı. 

Bunun üzerine Zeynep K. mahkemeye başvurdu. İstanbul 10. İş Mahkemesi Zeynep K.'yı haklı bularak Uğur Akkuş aleyhine karar verdi. 



"Firari Uğur Akkuş'a icra takibi eşi Ebru Şallı'ya uzandı" iddiası! - Resim : 2


Bu karar sonrası Zeynep K. İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğüne başvurdu. Bu süreçten sonra ilginç gelişmeler yaşandı. Zeynep K. 73 bin lira alacağı için işe girdiği AS Perakendecilik Mağazacılık Sat. Tic. AŞ'ye hacze gitti. Ancak Uğur Akkuş'a ait bütün şirketler borç batağında olduğu için bu para tahsil edilemedi. 

EBRU ŞALLI'NIN HESAPLARINA HACİZ 

Uğur Akkuş'a ait bütün şirketler borç batağında olduğu için para tahsil edilemiyordu. Ancak bir taraftan da ticaretine devam ediyordu.


"Firari Uğur Akkuş'a icra takibi eşi Ebru Şallı'ya uzandı" iddiası! - Resim : 3


Parasını bu şirketler üzerinden alamayacağını anlayan Zeynep K. Uğur Akkuş'un eşi Ebru Şallı'nın banka ve taşınmazlarına haciz uyguladı.

Bu haciz işleminin ardından Uğur Akkuş parayı hemen Zeynep K.'ya yatırdı.


Kaynak: https://12punto.com.tr/gundem/esi-ugur-akkusa-dolandiricilik-davasi-acilmisti-ebru-sallinin-hesaplarina-bloke-46758