Garanti BBVA Güz Konserleri eylülde başlıyor

Garanti BBVA geleneksel Güz Konserlerinin eylül ayında başladığını duyurdu. Caz, alternatif rock ve pop müziği sanatçılarının müzikseverlerle buluşacağı konser programı, kasım sonuna kadar devam edecek. Konser biletleri Garanti BBVA kredi kartlarına yüzde 20 indirim avantajı ile satılacak.

Garanti BBVA Güz Konserleri eylülde başlıyor

Garanti BBVA'nın düzenlediği Güz Konserleri kapsamında Mehro, Billie Marten, Zola Jesus, Mattiel, Barış Doğukan Yazıcı Quartet: ‘Tribute to Freddie Hubbard’, Monsieur Minimal, Charlie Cunningham, Jonathan Kreisberg Trio, John Maus, Eleonara Strino Band, Okay Kaya ve RY X İstanbul'un farklı noktalarında sahne alacak.

AÇILIŞ GENÇ MÜZİSYEN MEHRO İLE YAPILACAK

Garanti BBVA Güz Konserleri’nin açılışını Los Angeles’lı müzisyen Mehro yapacak. Mehro, şarkılarıyla 12 Eylül'de Zorlu PSM %100 Studio’da olacak. Billie Marten ise, 21 Eylül’de yine Zorlu PSM %100 Studio’da müzikseverlerle buluşacak. 2009'dan beri ‘Zola Jesus’ adıyla müzik yapan şarkıcı, söz yazarı ve yapımcı Nika Roza Danilova, 25 Eylül’de Blind’ta olacak.


Garanti BBVA Güz Konserleri eylülde başlıyor


MATTİEL, TÜRKİYE’DE İLK KEZ KONSER VERECEK

Müzisyen Mattiel, Türkiye’deki ilk konserini 9 Ekim’de Blind'ta verecek. Konser biletleri Garanti BBVA kredi kartlarına yüzde 20 indirim avantajı ile satın alınabilir.

Trompet sanatçısı Barış Doğukan Yazıcı, 'Tribute to Freddie Hubbard' ile 10 Ekim’de Nardis Jazz Club’ta sahne alacak.

Monsieur Minimal, soul, funk, disko ve indie tarzıyla Garanti BBVA Güz Konserleri’nde seyirciyle buluşacak. Monsieur Minimal 19 Ekim’de Salon İKSV’de sahne alacak.




Garanti BBVA Güz Konserleri eylülde başlıyor - Resim : 2


CHARLİE CUNNİNGHAM 25 EKİM’DE SAHNE ALACAK

İngiliz şarkıcı ve gitarist Charlie Cunningham, 25 Ekim'de IF Performance Hall Beşiktaş'ta sahneye çıkacak. Konser biletleri Garanti BBVA kredi kartlarına yüzde 20 indirim avantajı ile satın alınabilir.

Amerikalı besteci ve gitarist Jonathan Kreisberg, 29 ve 30 Ekim’de Nardis Jazz Club’ta dinleyiciyle buluşacak.

ABD'li şarkıcı John Maus; lo-fi, synth pop ve deneysel pop karması parçalarını seslendirmek için İstanbul'a geliyor. Maus ise, 6 Kasım’da Blind’ta olacak.

KAPANIŞ KONSERİ RY X İLE YAPILACAK

Eleonora Strino, Garanti BBVA Güz Konserleri için 7-8 Kasım’da Nardis Jazz Club’ta sahneye çıkacak. Okay Kaya ise dördüncü albümünü hazırlarken 22 Kasım gecesi Blind’ta konser verecek.

RY X, 30 Kasım’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde olacak. RY X’in konseriyle Garanti BBVA Güz Konserleri bu sene kapanışını gerçekleştirecek.

Konser biletleri Garanti BBVA kredi kartlarına yüzde20 indirim avantajı ile satın alınabilir.

DHA