Gökhan Gönül'ün penaltı isyanı!

Fenerbahçe'nin milli sağ beki Gökhan Gönül, Kayseri Erciyesspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Gökhan Gönül'ün penaltı isyanı!

Kayseri Erciyesspor maçındaki sebep olduğu penaltı pozisyonu hakkında açıklamalarda bulunan deneyimli sağ bek şunları söyledi:

"Sakatlığım hemen hemen 1 aydır var. Menisküsümde iki yırtık var. Bu şekilde devam etmeye çalışıyorum, oynayabildiğim yere kadar oynamaya çalışıyorum. Bugün ağrılarım artınca 5 dakika da olsa oyundan çıkmak istedim. Bunlar önemli değil. Sonra gazetelerde Gökhan fedakarlık yaptı deniyor. Burada büyük bir pastayı paylaşıyoruz. Ben de iyi şeyler katabiliyorsam her zaman sahada olmak isterim. Katamadığımı hissettiğim zaman da sahada olmam.

Rakiplerimiz puan kaybetti ve biz de özellikle içeride oynadığımız maçlar da puan kaybına tahammülümüz yok. Şampiyon olmak istiyorsak yok. Maçtan önce çok güzel görüntüler vardı. Benim çocukluğumda defalarca izlediğim insanları maçtan önce görünce çok mutlu oldum. Bunları futbola katmak lazım. Hepimiz çok mutlu olduk.

Aslında maçın başında istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Rakibimiz baskı yaptı. Öteki rakiplerin aksini yaptılar ve oyuna iyi top soktu. Bunun sıkıntısını yaşadık. Penaltı pozisyonuna gelince, birkaç hafta önce Alper’in pozisyonu penaltı değilse, bu 1 milyon kere penaltı değil. Biz aleyhimize bunun 100’lercesini gördük.

Bu basketbol değil ki, hiç mi dokunmayacağız sahanın içinde. Penaltı olduğunu düşünmüyorum.

2-1’den sonra Moussa ile, Emenike ile, Kuyt ile birçok pozisyona girdik, bu tür maçlarda üçü atmalısınız. Önümüzde Antep maçı var bu moralle o maçı da kazanmak istiyoruz."

SKORER

Konular Spor Haberleri