Gökhan Türkmen Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi

Gökhan Türkmen dün akşam Harbiye Açıkhava Sahnesinde; Gt Band ayrıca Özgür Sevinç yönetiminde 30 kişilik 'Night Flight Symphony Orchestra' ve Çelik Kasapoğlu yönetimindeki 30 kişilik 'Ladies & Gentlemen İstanbul Müzikal Topluluğu' ile aynı sahnede büyülü bir konser performansı sergiledi.

Gökhan Türkmen Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi

Konser gelirini bağışladı

Events Across Turkey’in, Istanbul Night Flight konser serisi kapsamında An Epic Symphony ile gerçekleştirdiği ve bir kült haline gelen Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde gerçekleşen konserlerde An Epic Symphony & Gökhan Türkmen, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnedeydi.

Gökhan Türkmen, İstanbul Vakfı çatısı altında yürütülen "Büyüt Hayalleri" projesine Harbiye konserinin gelirini bağışladı.

Sanatçı 1 yıldır her konserinin gelirinden vakfa proje için bağışta bulunarak, bugüne kadar 100 bursiyerin 1 yıllık eğitim bursunu karşıladı.


Gökhan Türkmen Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi


Gökhan Türkmen yeniden senfoni ile sahnede

Duruşu, müzisyenliği, kalitesi ve yorumcu kimliği ile son yıllarda durmaksızın hem tekli hem de çoklu projeler üreten Gökhan Türkmen, ilki Ankara CSO'da gerçekleşen, biletleri çok önceden tükenen senfoni konserinin ikincisi için Harbiye'nin büyülü atmosferinde sahne aldı.

Türkmen sevenlerinin yoğun ilgi gösterdiği konserin biletleri de yine günler öncesinden tükendi.



Gökhan Türkmen Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi - Resim : 2


Gökhan Türkmen, kendi besteleriyle varlığını korumayı başardığı diskografisinin en parlak eserlerinden oluşan seçkin bir repertuvarla sevenlerine unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

Türkmen, "Bitmesin" ve "Sen İstanbulsun" şarkılarıyla bu muazzam senfonik konserinin açılışı yaptı.

Son hitleri "Buram Buram", "Bal"ın yanı sıra, "Mahşer", "Büyük İnsan", "Durum Leyla", "Taş", "Çatı Katı", "Lafügüzaf" ve "Aşk Lazım" gibi geniş kitlelere ulaşan parçalarıyla da izleyenlerin kalplerine dokunmayı başardı.



Gökhan Türkmen Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi - Resim : 3


Gökhan Türkmen, çarpıcı sahnesi ve coşkusu ile seyircisini hem büyüledi hem de övgü dolu yorumlar aldı.


Gökhan Türkmen Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi - Resim : 4

İki kere bis yapan Türkmen'i sevenleri dakikalarca ayakta alkışladı.