Gökhan Türkmen senfoni ile ikinci kez Harbiye sahnesinde

Gökhan Türkmen An Epic Symphony projesiyle Özgür Sevinç yönetiminde Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nun sahnesinde olacak.

Gökhan Türkmen senfoni ile ikinci kez Harbiye sahnesinde

Events Across Turkey’in, Istanbul Night Flight konser serisi kapsamında An Epic Symphony ile gerçekleştirdiği ve bir kült haline gelen Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde gerçekleşen konserlerde An Epic Symphony & Gökhan Türkmen, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda unutulmaz anlar yaşatacak.


Gökhan Türkmen senfoni ile ikinci kez Harbiye sahnesinde 



Bugüne kadar öncü isimlere ev sahipliği yapan etkinlikte, Gökhan Türkmen 9 Temmuz Salı akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nun sahnesinde ilk kez ağırlayacak.  

Özgür Sevinç yönetiminde Night Flight Symphony Orchestra & Choir sanatçıya eşlik edecek.


Gökhan Türkmen senfoni ile ikinci kez Harbiye sahnesinde - Resim : 2


Duruşu, müzisyenliği, kalitesi ve yorumcu kimliği ile son yıllarda durmaksızın hem tekli hem de çoklu projeler üreten Gökhan Türkmen, ilki Ankara Cso'da gerçekleşen ve biletleri çok önceden tükenen senfoni konserinin ikincisi için Harbiye'de buluşmak için gün sayıyor

Ustalık döneminin en parlak zamanlarını yaşayan Türkmen, kendi besteleriyle varlığını korumayı başardığı diskografisinin en parlak eserlerinden oluşan seçkin bir repertuvarla sevenlerine unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak.



Gökhan Türkmen senfoni ile ikinci kez Harbiye sahnesinde - Resim : 3


Elini değdiği her işte büyük başarılar elde eden Gökhan Türkmen, çarpıcı sahnesi ve coşkusu ile seyircisinden her konserinden sonra övgü dolu yorumlar aldı.