Görkem Sevindik ve Gülsim Ali İlhan okuma provasında buluştu

Başrollerinde Gülsim Ali İlhan, Görkem Sevindik ve Emir Benderlioğlu’nu buluşturacak olan "Geçmişin Kokusu filminin oyuncuları okuma provasında bir araya geldi.

Görkem Sevindik ve Gülsim Ali İlhan okuma provasında buluştu

Birsen Altuntaş'ın haberine göre başrollerinde Gülsim Ali İlhan, Görkem Sevindik ve Emir Benderlioğlu’nu buluşturacak olan “Geçmişin Kokusu” filminin oyuncuları okuma provasında bir araya geldi. 

Ender Yapım imzalı filmde Görkem Sevindik “Salih”, Gülsim Ali İlhan “Elina”, Emir Benderlioğlu “Murat”, Zeynep Elçin ise “Ayşe” karakterine hayat verecek.


Görkem Sevindik ve Gülsim Ali İlhan okuma provasında buluştu



Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekilecek olan ve “Gelecek bazen geçmişte saklıdır” sloganıyla yazılan film Makedonya’nın tarihi dokusunda imkansız bir aşk hikayesini beyazperdeye taşıyacak.



Görkem Sevindik ve Gülsim Ali İlhan okuma provasında buluştu - Resim : 2



Filmin konusu ise şöyle; Yugoslavya dağılırken Üsküp’te 500 yıllık evinde olanları izleyen Salih, yaşadığı mahallede insanların değişmesine ve bireyselleşmesine seyirci kalmadan elinden geleni yapmaktadır. Ancak çocukluk arkadaşı, aynı mahallede beraber büyüdüğü Elina’nın bir sivil toplum kuruluşunu temsilcisi olarak şehre geri dönmesi ile birlikte artan huzursuzluk komşuların birbirine düştüğü dönemlerin yaşanmasına neden olur. Salih bir anda kendisini hem çocukluk arkadaşıyla, hem de onun arkasındaki güçlerle büyük bir savaşın içinde bulur.