Gülse Birsel'in Vural Çelik paylaşımına 'samimiyetsiz' eleştirisi

Vural Çelik bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. İş bulamadığını da dile getiren oyuncu, dün akşam henüz 51 yaşında vefat etti.

Gülse Birsel'in Vural Çelik paylaşımına 'samimiyetsiz' eleştirisi

Vural Çelik'in erken vefatı başta sevenleri olmak üzere herkesi derinden üzdü.

Ünlü ismi, "Avrupa Yakası" dizisindeki Kubilay karakteriyle tanıyıp sevenler ise özellikle, dizinin senaristi ve başrolü Gülse Birsel'in yapacağı veda paylaşımını bekledi.

GÜLSE BİRSEL'DEN SAMİMİYETSİZ BULUNAN VURAL ÇELİK PAYLAŞIMI

Gülse Birsel sosyal medya hesabının 'Hikayeler' bölümünden merhum oyuncunun diziden bir karesini kullanıp "Kubilay'ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz. Vural Çelik" cümlesini yazdı.


Gülse Birsel'in Vural Çelik paylaşımına 'samimiyetsiz' eleştirisi


Akşam Gazetesi'nin haberine göre
Birsel'in bu paylaşımına sosyal medyada gelen yorumlar, "Hikayeden paylaştığınız o kadar samimiyetsiz ki Gülse Hanım. Şu anda bu yazıyı okuyacağınızı biliyorum, hiç de umrunuzda değil." ve "Sırf linç patlaması olmasın diye post bile atmadınız ama bakın buraya yorumlar yağdı. Yazıklar olsun" şeklinde oldu.

GÜLSE BİRSEL'LE VURAL ÇELİK NEDEN KÜSTÜ?

Vural Çelik yıllar önce katıldığı bir yayında Avrupa Yakası dizisi hakkında konuşmuş ve Gülse Birsel'i kastederek, "Bir kişiye teşekkür etmiyorum" demişti.

Bu olay sonrası Vural Çelik ile Gülse Birsel arasında bir küslük yaşanmıştı.

Çelik, 2023 yılının Aralık ayında kendisine gelen "Gülse Hanım'la sizi tekrar aynı projede görebilir miyiz?" sorusuna şu cevabı vermişti:

"Tabii ki olabilir. Ben hata yapmış olabilirim, o hata yapmış olabilir. Önemli olan o anki duyguları geçmişte bırakıp, önümüze bakmak. Biz o diziyi yapalı 20 yıl oldu. O zaman 30 yaşındayım. Şimdi 50 yaşındayım... O yüzden kimsenin kimseye küsmesine gerek yok. Üç günlük dünya. Komedide zaten bir avuç insanız."




Vural Çelik'in bu sözleri MagazinBurada kamerası tarafından Birsel'e sorulmuş; Gülse Birsel yanıt vermemişti.